Moto Drag Championship-races in Turkije gehouden in Antalya

De tweede en derde etappe van het Turkse Moto Drag-kampioenschap, dat is opgenomen in de racekalender van 2021 van de Turkse Motorfederatie, werden verreden in Antalya. Het Manisa BBSK Motor Sports-team behaalde aanzienlijk succes in de races die twee dagen duurden. Onze atleten İbrahim Nişli en Kamil Kırbaş; terwijl het winnen van de eerste plaats in twee categorieën en de tweede plaats in twee categorieën; Kamil Kırbaş brak het baanrecord in Kepez Drag Track met 8.229 seconden.

De spanning van de 2e en 3e etappe van het Turkse Drag Championship vond plaats op Antalya Kepez Drag Track. In de races waaraan 13 atleten uit 100 provincies deelnamen, hebben onze motoratleten van de gemeente Manisa Metropolitan, İbrahim Nişli en Kamil Kırbaş, de baan afgestoft. In het kader van de 2e etappe races won Kamil Kırbaş van Manisa Metropolitan Belediyespor de Pro Street Class; Hij eindigde als tweede in de Super Street Class-race. Een andere atleet uit Manisa BBSK, İbrahim Nişli, won de eerste plaats in de Street 750-klasse; Hij eindigde als tweede in de Pro 300 Class-race.

3. Ze hebben de beenraces niet gehaald

Onze Manisa BBSK Motor Sports teamatleten kwamen niet leeg door de 3e leg races. Terwijl onze atleet Kamil Kırbaş als eerste eindigde in de Pro Street Class race; Hij eindigde als tweede in de Super Street Class-race. İbrahim Nişli werd eerste in de race in de Street 750-klasse en eindigde als tweede in de race in de Pro 300-klasse.

Trackrecord kwam van onze atleet Kamil Kırbaş

Manisa Metropolitan Belediyespor-atleet Kamil Kırbaş brak het record van Kepez Drag Track met 8.229 seconden, en de atleten tilden hun bekers op aan het einde van de race. Manisa BBSK bestuurslid Velihan Yumrukaya feliciteerde onze atleten met hun succesvolle resultaten in Kepez Moto Drag Races.