Aankondiging van 2 nieuwe spoorlijnen naar Istanbul!

Aankondiging van 2 nieuwe spoorlijnen naar Istanbul!
Aankondiging van 2 nieuwe spoorlijnen naar Istanbul!
abonneren  


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, die een presentatie gaf op het Plannings- en Begrotingscomité van de Grote Nationale Assemblee van Turkije, zei dat er 2 nieuwe metrolijnen naar Istanbul zijn. kazanwe zijn aan het bellen. "We begonnen te werken aan de Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard-metrolijn en het Kazlıçeşme-Sirkeci-spoorsysteem en de nieuwe generatie voetgangersgerichte transportprojecten", zei hij.

Karaismailoğlu verklaarde dat de metro Bakırköy (IDO) - Bahçelievler - Güngören - Bağcılar Kirazlı, die de lijn Kirazlı - Başakşehir, een ander project in Istanbul, rechtstreeks zal verbinden met Bakırköy İDO, voor ongeveer 60 procent fysiek gerealiseerd is, en zei: zal de lijn eind 2022 in gebruik nemen. . We streven ernaar om de 6,2 kilometer lange Başakşehir - Çam en Sakura City Hospital - Kayaşehir Metro, die we vorig jaar zijn gestart door het over te nemen van de Metropolitan Municipality van Istanbul, in een periode van 18 maanden te voltooien. Aan de andere kant, 2 nieuwe metrolijnen naar Istanbul kazanwe zijn aan het bellen. We begonnen te werken aan de Altunizade-Çamlıca-Bosna Boulevard Metro Line en Kazlıçeşme-Sirkeci Rail System en Pedestrian Focused nieuwe generatie transportprojecten. Ons ministerie neemt ook belangrijke stappen om de stedelijke vervoersproblemen van Ankara op te lossen. Hiervoor breiden we de metrolijnen uit. Met de voltooide Kızılay - Çayyolu, Batıkent - ​​Sincan en Atatürk Cultureel Centrum - Keçiören-metro's en Başkentray hebben we het 23,2 kilometer lange spoorsysteem van Ankara vergroot tot 100,3 kilometer. De lijn Atatürk Cultureel Centrum-Gar-Kızılay is 3,3 kilometer lang.Degenen die de Tandoğan – Keçiören-metro gebruiken, kunnen Kızılay direct bereiken wanneer dit project is voltooid. Deze lijn openen we in het tweede kwartaal van 85, met een fysieke realisatie van circa 2022%. De metro van Kocaeli Gebze Sahil-Darıca OSB is 15,4 kilometer lang. Tussen TCDD Station – Gebze OSB in december 2022; We zullen in september 2023 tussen Darica Beach en TCDD Station in gebruik nemen. In Kocaeli bouwen we een tramlijn die de stad in oost-west richting doorkruist en het Stadsziekenhuis verbindt met het stadscentrum. Met het project voorzien we dat er dagelijks 39 duizend extra passagiers op de bestaande tramlijn zullen aankomen. We investeren ook in stadsvervoer in Kayseri, een van de meest ontwikkelde provincies van Centraal-Anatolië. De tramlijn Kayseri Anafartalar- YHT is 7 kilometer lang. Bursa Emek-Şehir Hospital Rail System-lijn is 6 kilometer. Met de uitbreiding van de bestaande Emek - Arabayatağı-spoorlijnlijn, zal gemakkelijk en comfortabel vervoer worden geboden naar het stadsziekenhuis en het YHT-station vanuit het stadscentrum.”

Karaismailoğlu merkte op dat İZBAN een van de bronnen van trots van İzmir is en zei dat gemiddeld 189 duizend passagiers dagelijks gebruik maken van İZBAN en dat er sinds 2010 757 miljoen passagiers zijn vervoerd. Zeggen: "We hebben 2022 procent vooruitgang geboekt in het Gaziray-project, dat we van plan zijn in 74 te voltooien en zullen bijdragen aan het stedelijke openbaarvervoersysteem van Gaziantep, een van de meest productieve steden in de industrie en economie in het zuidoosten", de Het 112-kilometer lange GAZİRAY-project is voltooid, met een dagelijks gemiddeld vervoer van 358 duizend mensen.

Minister van Transport, Karaismailoğlu, zei: “We proberen het spoorwegsysteem in de binnenstad van Konya te ontwikkelen. We maken het traject van 17,4 kilometer tussen Kayacık en Konya bestaande uit een 4-lijns station met het oog op de exploitatie van hogesnelheidstreinen vanaf twee lijnen, en voorstedelijke en conventionele lijnen vanaf twee lijnen. We zullen passagiers toegang geven tot de stations Selçuklu en Konya YHT. Een ander project dat we voor Konya hebben geproduceerd, is de Necmettin Erbakan University-Meram Municipality Rail System Line. We hebben de aanbesteding gedaan. We wachten op het goedkeuringsproces van de leningsovereenkomst. We ontwikkelen binnenlandse productie-infrastructuurcapaciteit met TÜRASAŞ. In de Turkse spoorwegsysteemsector hebben we een sterke synergie bereikt door de belanghebbenden van de sector onder hetzelfde dak te verzamelen met als doel de locomotiefinstelling te zijn in de productie van spoorvoertuigen. Zo ontwikkelen we producten met nationaal design in de sector railsystemen, openen deze producten voor de wereldmarkt en brengen ze naar een hoge merkwaarde. Met de ervaring die is opgedaan met de productie van Nationale Treinsets, zijn we begonnen met de Train Set Project-studies met een snelheid van 225 km/u. We zijn van plan om het prototype in 2022 te voltooien en in 2023 met massaproductie te beginnen. Terwijl we doorgaan met de productie van diesel, elektrische locomotieven, spooronderhoudsvoertuigen, modernisering van spoorvoertuigen, beheersysteem voor treinbesturingssystemen, wagons en dieselmotoren, voeren we ook R&D-studies uit voor de ontwikkeling van nationale spoorvoertuigen.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen