Sultans of the Net 3 van de 3 gehaald op het Europees Kampioenschap Volleybal

de sultans van het net deden het in het europees kampioenschap

De Sultans of the Net stonden tegenover Zweden in hun derde wedstrijd van het CEV European Championship 2021. Ons Nationale Dames Volleybal Team, dat Roemenië en Oekraïne versloeg, slaagde erin om de 3 van de 3 in zijn groep te maken door Zweden met 0-3 te verslaan.

In de organisatie, die dit jaar voor de 32e keer werd gehouden, versloeg het halvemaanvormige team in Groep D, gehost door Roemenië, Roemenië met 3-1 en Oekraïne met 3-0, waardoor het 2 uit 2 werd. Ons nationale damesvolleybalteam versloeg Zweden met 3-0 op het Europees kampioenschap en behaalde opnieuw een overwinning na Roemenië en Oekraïne en werd 3 van de 3 in de groep.

Onze halvemaansterrenvolleyballers wonnen de sets van de wedstrijd 31-29, 25-21 en 25-11.

"Sultans of the Net" speelt vandaag om 4 uur tegen Finland in hun 20.30e wedstrijd.

24 teams in het toernooi; Servië concurreert in 4 groepen georganiseerd door Roemenië, Kroatië en Bulgarije. Aan het einde van de groepscompetities gaan de 4 teams in de top 16 door naar de 8 finales.

Teams die hun tegenstanders domineren in de 8 finales, waar de teams de crossmatch-methode zullen tegenkomen, zullen hun naam laten schrijven in de kwartfinales. In de organisatie worden 8 finales en kwartfinales gespeeld in Bulgarije en Servië. Servië is gastheer van de halve finales en finales.

Groepswedstrijden in het kampioenschap worden op 26 augustus afgewerkt en de finales van 8 worden op 28-30 augustus gespeeld. Kwartfinales en halve finales worden gespeeld tussen 31 augustus en 3 september, terwijl kampioenschappen en wedstrijden om de derde plaats op 4 september worden gespeeld.