Overwinning van Rusland en Slovenië bij U20 Beach Volleyball European Championship

u rusland en slovenië winnen het europees kampioenschap beachvolleybal

In het U20 Beach Volleyball European Championship, georganiseerd door de Izmir Metropolitan Municipality, bereikte Rusland het happy end bij vrouwen en Slovenië bij mannen.

In het U20 Beach Volleyball European Championship, georganiseerd door de Izmir Metropolitan Municipality en georganiseerd door de Turkish Volleyball Federation, Izmir Provincial Directorate of Youth and Sports, SWS Sports en Beach-it met de sponsoring van Axa Sigorta, Rusland bij vrouwen en Slovenië bij mannen werd de kampioen.

In de organisatie die vier dagen doorging in het İnciraltı Beach Volleyball Center, werd het Russische duo Bocharova/Gubina Europees kampioen en versloeg het Spaanse duo Moreno-Vergara met 2-0 in de finale van de dames. De Nederlandse Piersma-Bisgaard won de derde plaats door de Deense Poiesz-Windeleff met 2-0 te verslaan.

In de finale van de heren versloeg het Sloveense duo Mozic-Bracko het Noorse duo Mol-Sunde met 2-0 om de beker te bereiken. Italië, bestaande uit het duo Hanni-Fusco, versloeg Mikulass Koch-Szabo uit Hongarije met 2-1 en behaalde de derde plaats.

Atleten ontvingen hun prijzen en medailles van TVF Vice-voorzitter Alper Sedat Aslandaş, İzmir Metropolitan Municipality Plaatsvervangend secretaris-generaal Ertuğrul Tugay, İzmir Metropolitan Municipality Jeugd- en Sportafdelingshoofd Hakan Orhunbilge, İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club President Ersan Odaman, CEV Technical Senior Manager Felipe Pascua, TVF İzmir Provinciaal vertegenwoordiger Hakan Gürsu en CEO van Beach It Event Organization Gürsel Yeşiltaş.