Zonguldak-industrie zal aanvallen met Gökçebey OIZ en Filyos Logistics Center

Haven van Filyos
Haven van Filyos

De lanceringsbijeenkomst van "Gökçebey OIZ Establishment Research and Pre-Feasibility Report" en "Filyos Logistics Centre Research and Pre-Feasibility Report" opgesteld door het Western Black Sea Development Agency (BAKKA) voor de ontwikkeling van de TR81-regio en om sectorale diversiteit in de regio te waarborgen.


De onlinevergadering, voorgezeten door Zonguldak-gouverneur Mustafa Tutulmaz en gecoördineerd door BAKKA, werd bijgewoond door de vertegenwoordigers van de kamers van koophandel en industrie, districtsbesturen, gemeenten, OIZ's, niet-gouvernementele organisaties, openbare instellingen en de particuliere sector.

Na de openingstoespraak van gouverneur Tutulmaz, ging de bijeenkomst verder met de presentaties van het Gökçebey OIZ Establishment Research and Pre-Feasibility Report consultant team en Filyos Logistics Centre Research and Pre-Feasibility Report consultant team.

Gouverneur Tutulmaz verklaarde dat het geen probleem is om investeerders in de regio aan te trekken, maar dat het moeilijk is om een ​​plaats te vinden voor investeerders, en verklaarde dat de problemen kunnen worden opgelost met dergelijke OIZ-installaties en benadrukte dat de stimulansen die in de regio worden geboden een belangrijke kans zijn voor investeerders. Hij verklaarde dat de locatie van Filyos Port, Industrial Zone, Free Zone, Logistics Center en Gökçebey OIZ in de regio de vraag naar de regio zal vergroten, vooral de lokale investeerders.

De bijeenkomst werd afgesloten met de antwoorden op de vragen, na ontvangst van de meningen en suggesties van de deelnemers over de onderzoeken. De opgestelde rapporten zullen binnenkort met het publiek worden gedeeld op bakkakutuphane.org.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties