Voorbeeldige service HEPP-code Assistenten van dienst in Kocaeli

voorbeeld service account code assistenten in Kocaeli van dienst
voorbeeld service account code assistenten in Kocaeli van dienst

TransportationPark, een van de filialen van de Kocaeli Metropolitan Municipality, bracht een nieuwe service naar de burgers die hun HEPP-codes niet voor hun Kocaeli-kaarten hadden gedefinieerd vanwege de HES-codetoepassing die op 1 december begon. Medewerkers die door het TransportationPark zijn gepositioneerd, zullen burgers helpen bij het definiëren van hun HES-codes voor hun Kocaeli-kaarten.

SERVICE OP 6 STATIONS


Medewerkers die in totaal 6 tramstations gaan bedienen, zorgen voor gemak voor de burger. Burgers die moeite hebben met het definiëren van hun HEPP-codes en daarom niet kunnen overstappen, zullen de dienst gemak bieden door hun HES-codes op hun Kocaeli-kaarten te definiëren. Door service geleverde stations; Yenişehir, Otogar, Yahya Kaptan, Fevziye, Yeni Cuma en Doğu Kışla werden bepaald als stations.

TOT VRIJDAG

De toegewezen medewerkers zullen beide HEPP-codes ontvangen en de taak op zich nemen om ze voor Kocaeli Cards te activeren. De medewerkers die 's ochtends om 09.00 uur bij de haltes klaar staan, zullen tot 18.00 uur' s avonds service verlenen. Aangegeven werd dat de studie, die naar verwachting tot vrijdag zal worden uitgevoerd, indien nodig verder kan worden verlengd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties