Door pandemie veroorzaakte dood in Turkije Aantal verdiepingen Meer dan 2-3 aangekondigd

turkiyede lassen pandemie sterfgevallen keer meer dan uitgelegd
turkiyede lassen pandemie sterfgevallen keer meer dan uitgelegd

De tien Metropolitan Mayors ontmoetten elkaar opnieuw op de online bijeenkomst. De presidenten zeiden dat het aantal sterfgevallen als gevolg van infectieziekten in hun handen 2-3 keer hoger is dan de aangekondigde gegevens. Hij riep op tot een totale strijd tegen de pandemie met de reflex van de sociale staat. De burgemeester van de gemeente Antalya, Muhittin Böcek, die tot nu toe aan alle bijeenkomsten heeft deelgenomen, kon de bijeenkomst niet bijwonen vanwege de Kovid-2-behandeling die hij al ongeveer twee maanden had ondergaan.


10 Metropolitan Mayors van CHP kwamen samen op de virtuele bijeenkomst. De burgemeester van de gemeente Antalya, Muhittin Böcek, die sinds ongeveer 2 maanden een behandeling met Kovid-19 heeft ondergaan, kon niet deelnemen aan de bijeenkomst. Metropolitan Mayors, die de steden beheren waar 49 procent van de totale bevolking van het land woont, deelden informatie over het aantal sterfgevallen als gevolg van infectieziekten in hun steden. De presidenten verklaarden dat er een 2-3-voudig verschil is tussen de cijfers die door de centrale overheid zijn gepubliceerd en de aantallen die ze hebben bereikt, en verklaarden dat de ziekenhuizen in hun steden een bezettingsgraad hebben bereikt die niet langer aan de eisen kan voldoen.

Beneden, Istanbul Metropolitan Mayor Ekrem İmamoğlu, Ankara Metropolitan Municipality Burgemeester Mansur Yavaş, İzmir Metropolitan Municipality Burgemeester Tunç Soyer, Adana Metropolitan Municipality Burgemeester Zeydan Karalar, Eskişehir Metropolitan Municipality Burgemeester Yılmaz Büyükerşen, Aydın Metropolitan Mayor City Mayor City Mayor Municipality De verklaring die is ondertekend door burgemeester van de grootstedelijke gemeente Mersin Vahap Seçer, burgemeester van de gemeente Tekirdağ, Kadir Albayrak, burgemeester van Hatay, Lütfi Savaş, luidt als volgt:

"Turkije wordt bewoond door 49 Metropolitan Municipality voorzitter van de 11 procent van de bevolking, Kovid-19, om geweld te bestrijden in de staat dat we bereid zijn om samen te werken met alle instellingen die we hebben geuit bij elke gelegenheid. Met de recente toename van het aantal gevallen, patiënten en sterfgevallen, volgen we de 'informatievervuiling' op deze cijfers met droefheid en bezorgdheid. We ervaren het onbehaaglijkheid dat we 2-3 keer de verschillen moeten ontdekken tussen de dagelijkse sterftecijfers die in onze instellingen worden weerspiegeld en de cijfers die elke nacht door de centrale overheid worden gepubliceerd. Het is nu de verantwoordelijkheid van elke overheidsfunctionaris om de feiten over dit virus, dat bijna elk huis is binnengedrongen en de gevolgen ervan, met het publiek te delen. Er is niets publiekelijk of gewetensvol te begrijpen aan het vermijden van dit verantwoordelijkheidsgevoel. We nodigen de openbare bestuurders uit om vastbesloten te zijn om de feiten in al hun naaktheid te delen in zo'n proces waarbij vanuit elk huis een begrafenis begint te verrijzen. Dezelfde vastberadenheid; Het moet ook naar voren komen in zaken als financiële hulp, steun en prikkels die moeten worden gegeven aan alle segmenten van de samenleving die door de pandemie worden getroffen. We nodigen de centrale administratie uit om te voldoen aan alle vereisten om een ​​sociale staat te zijn en om al zijn instellingen met een gevoel van mobilisatie bij het proces te betrekken. We zijn verplicht om aan het publiek bekend te maken dat we het eens zijn over het punt dat een sluiting van 2 of 3 weken essentieel is in overeenstemming met de suggesties van wetenschappers in termen van bescherming van de volksgezondheid. Vriendelijke groeten."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties