Centrale Bank van de Republiek Turkije maakt inkooptechnicus 40

technici van de centrale bank van de republiek turkije
technici van de centrale bank van de republiek turkije

Centrale Bank van de Republiek Turkije, onafhankelijkheid, sterke organisatiestructuur, gekwalificeerd personeel, met de technologische superioriteit en effectieve resultaten ontvangen, voert haar activiteiten uit met de visie om plaats te vinden tussen 's werelds toonaangevende centrale banken.

  • Aantal toe te laten personen: technicus (40 personen)
  • Wijze van studeren: voltijds / contract
  • Werklocatie: Central Bank of the Republic of Turkey General Directorate of Banknote Printing / Ankara

Wervingsproces

1. Aanmeldingsvereisten (27 november - 14 december 2020)

Geboren zijn op 01.01.1989 en later.

Voltooide militaire dienst of vrijgesteld zijn van militaire dienst. (Voor mannelijke kandidaten)

Fysieke en mentale gezondheid hebben om continu als technicus te kunnen werken. (Er zal een gezondheidsraadrapport worden gevraagd van de succesvolle kandidaten waarin staat dat ze geen enkel ongemak hebben waardoor ze niet als technicus kunnen werken.)

De deadline voor sollicitaties die in de afgelopen twee jaar zijn ingediend bij de Centrale Bank van de Republiek Turkije in de interviewfase van de examencommissie voor rekrutering, wordt niet gescreend.

In mensen wilde worden genomen om ervoor te zorgen dat de algemene voorwaarden van de Centrale Bank van Turkije.

Ten minste 2018 KPSSP2020-punten hebben van het Public Personnel Selection Exam (KPSS Associate Degree) gehouden in 50 of het Public Personnel Selection Exam (KPSS Associate Degree) te houden in 93.

Elektrisch-elektronische technologie Secondary School Theory, Chemical Technology, Machine Technology, Printing Technology en Industrial Automation Technology zijn afgestudeerd aan de sectie en hebben na de tweejarige opleiding in Turkije of het equivalent in het buitenland de Higher Education Council van gereputeerde instellingen voor hoger onderwijs het undergraduate onderwijs in de programma's in de volgende tabel afgerond.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties