Ministerie van Handel moet 30 assistent-inspecteurs aanschaffen

Ministerie van Handel
Ministerie van Handel

Om in dienst te zijn bij de afdeling Begeleiding en Inspectie van het Ministerie van Handel, krijgen de medewerkers van de 8e en 9e klas "Assistent Handelsinspecteur" van de Algemene Administratieve Diensten maximaal 5 toegewezen voor het Voorzitterschap van de Buitenlandse Handel, 10 voor het Voorzitterschap van de Douanegroep en 15 voor het Voorzitterschap van de Binnenlandse Handel. Er worden toelatingsexamens gehouden om assistent-handelsinspecteur te werven.


EXAMEN TOEPASSING

  • Aanvragen voor de toelatingsexamens worden gedaan via de link die is gespecificeerd op de website van het ministerie van Handel (www.ticaret.gov.tr) tussen 09-18 december 2020. De examenaanvraag wordt voltooid door de foto te uploaden en het aanvraagformulier in te vullen. Handmatig of per post ingediende aanvragen worden niet in behandeling genomen.
  • Aanvragen die niet voldoen aan de voorwaarden genoemd in de aankondiging en aanvragen die niet tijdig worden gedaan, worden niet in behandeling genomen.
  • Onder de kandidaten voor het toelatingsexamen worden degenen die valse verklaringen blijken te hebben afgelegd of documenten hebben verstrekt, niet benoemd door de examenresultaten als ongeldig te beschouwen. Zelfs als hun benoemingen worden gemaakt, worden ze geannuleerd en wordt een strafrechtelijke klacht ingediend bij het kantoor van de hoofdofficier van justitie om de relevante bepalingen van het Turkse wetboek van strafrecht nr. 5237 toe te passen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties