Era van elektrische scooters in Konya

elektrische scooterperiode in Konya
elektrische scooterperiode in Konya

Konya Metropolitan Municipality heeft aangekondigd dat elektrische scooters, een milieuvriendelijk en leuk transportvoertuig, ook in de fietsstad Konya in gebruik zijn genomen.


Konya is de locatie van de Turkse fiets van de stad, evenals het promoten van het gebruik van fietsen voor alle duurzame onderzoeken om het transport van de Konya Metropolitan Municipality aan te moedigen, voor gebruik in de wereld heeft onlangs aangekondigd dat het in gebruik is genomen steeds vaker elektrische scooters Konyalı.

HET DRAAGT BIJ AAN HET VERMINDEREN VAN DE VERKEERSDICHTHEID

Het wijdverbreide gebruik van elektrische scooters, die opvallen door hun milieuvriendelijke en economische eigenschappen, zal ook bijdragen aan het verminderen van de verkeersdichtheid en het parkeerprobleem in de stad. Bovendien zullen gebruikers een praktische en plezierige reiservaring hebben.

HOE WERKEN ELEKTRISCHE SCOOTERS?

Het bedrijf dat het gaat exploiteren heeft in de eerste plaats 100 scooters in gebruik genomen. Gebruikers halen de scooters op van de punten die in de mobiele applicatie binnen het aangewezen gebied worden weergegeven en vergrendelen ze na gebruik. Wanneer een andere gebruiker komt, kan hij deze ontgrendelen en huren via de mobiele applicatie. Elektrische scooters zullen continu worden gemonitord via satelliet.

Als de proefvaart van de scooterverhuur succesvol is, is het de bedoeling om de applicatie over de stad te verspreiden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties