EGO Bus, Metro en Ankaray Tijdbeperkingsverordening

egobus metro en ankaray tijdsbeperkingen
egobus metro en ankaray tijdsbeperkingen

Om de verspreiding van de coronavirus (Covid-19) -epidemie onder controle te houden, heeft de Algemene Directie van het EGO, volgens de avondklok beperkt door de Provinciale Algemene Hygiëneraad van de gouverneur van Ankara (UHK), een regeling getroffen voor de diensturen van bus, metro en ANKARAY.


In lijn met Besluit nr. 01/2020 van de UHK van 2020 december 85; Totdat er een nieuwe beslissing is genomen, begint het weekend om 21.00 uur op vrijdag, beslaat de hele zaterdag en zondag en eindigt het om 05.00 uur op maandag. Doordeweeks is er een avondklok beperkt tussen 21.00-05.00 uur.

Speciale openbare bussen (ÖHO), privé-voertuigen voor openbaar vervoer (ÖTA) en metro en ANKARAY werken niet tussen 1 en 2020 uur 's avonds in de avondklok die vanaf 21.00 uur op 21.00 december 24.00 (vandaag) zal worden ingevoerd en zullen doordeweekse beperkingen blijven gelden. . Met EGO-bussen wordt service verleend op de lijnen die van de districten naar de richting Ulus-Sıhhiye-Kızılay komen en op de routes van het spoorwegsysteem. Op onze lijnen die ringdiensten leveren aan metrostations, is een serviceplanning gemaakt in overeenstemming met de laatste vertrektijden van de metronetwerken.

Voor de beperkingen die vandaag en vanaf nu worden toegepast, worden de vertrektijden van EGO-bussen shuttle (EK1), vertrektijden van het spoorwegsysteem (Metro en ANKARAY Operations) en laatste vertrektijden (EK2) in de onderstaande tabel weergegeven.

De updates zijn toegankelijk via de mobiele applicatie in EGO CEP en via het adres "www.ego.gov.tr" op de website van onze Corporation.

Bovendien, in het genoemde UHK-besluit, onze burgers van 65 jaar en ouder en jonger dan 20 jaar; Er wordt vermeld dat het gebruik van voertuigen voor openbaar vervoer (metro, metrobus, bus, minibus, minibus, enz.) Beperkt is binnen de uren bepaald door het Besluit van de Provinciale Algemene Hygiëneraad van 18.11.2020 en genummerd 2020-82 (tussen 10.00-13.00, 13.00-16.00 uur). Wij verzoeken onze burgers in het bijzonder deze beslissing na te leven.

Voor vertrekuren van bussen KLIK HIER

Voor het spoorwegsysteem (metro, ANKARAY) vertrektijden en laatste treinvertrektijden KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties