Derbent Aladağ Road voltooid

derbent aladag road is voltooid
derbent aladag road is voltooid

Terwijl de Konya Metropolitan Municipality hard heeft gewerkt om de kwaliteit van de districts- en buurtwegen te verbeteren, voltooide Derbent de 7 kilometer lange weg naar het skigebied Aladağ.


Burgemeester Uğur İbrahim Altay van de Konya Metropolitan Municipality verklaarde dat ze prestige straten hebben gebracht naar alle districten van Konya met de nieuwe Metropolitan Law, en zei dat ze blijven investeren in het leveren van kwaliteitsvolle transportdiensten op alle wegen in de buurt onder de verantwoordelijkheid van de Metropolitan.

Burgemeester Altay zei dat het werk aan de 7 kilometer lange weg die naar het skigebied in Derbent Aladağ leidt, was voltooid, zei burgemeester Altay: “Door het 5 kilometer lange gedeelte van de weg, dat smal is, te verlengen, zijn er gebieden gecreëerd voor het parkeren van voertuigen in winterse omstandigheden. Ook; Het is veiliger en comfortabeler gemaakt voor onze wegbestuurders met splitvulling, infrastructuur, wegnivellering en versterkingswerken. We hebben het klaargemaakt voor bezoekers om na de epidemie te komen door 14 duizend ton asfalt op de weg te gebruiken, die ongeveer 9 meter platform en 16 meter breed is gemaakt. " gebruikte de uitdrukkingen.

Burgemeester Altay merkte op dat de Aladağ-weg van groot belang is voor Konya en Derbent, en zei dat ze de weg, die de standaard heeft verhoogd, graag aanbieden aan de mensen in de regio en de mensen van Konya.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties