Plaatsvervangend Yasar vroeg naar de transportprojecten van Samsun

de plaatsvervanger vroeg de transportprojecten van Yasar Samsun
de plaatsvervanger vroeg de transportprojecten van Yasar Samsun

IYI-partij Samsun plaatsvervangend Yaşar vroeg het ministerie van Transport in welk stadium de Samsun Ankara hogesnelheidstrein en Çarşamba-Ayvacık-Taşova Road-projecten gepland staan ​​om in de stad te worden gebouwd. Yaşar kreeg te horen dat de voorbereidingen voor het hogesnelheidstrein- en wegenproject worden voortgezet.


Goede partij Samsun, plaatsvervangend lid van de Staatscommissie voor Economische Ondernemingen en plaatsvervangend voorzitter van de lokale regeringen, vroeg Bedri Yaşar tijdens de vergadering van het ministerie van Transport en Infrastructuur van de SOE-commissie, tijdens de vergadering van het ministerie van Transport en Infrastructuur, de fase van de transportprojecten van Samsun. Yaşar vroeg de ambtenaren van het ministerie in welk stadium de Samsun-Ankara hogesnelheidstrein, Çarşamba-Ayvacık-Taşova Road en Sivas-Yıldızeli Kalın Railway-project zijn.

VRAAG 1 - Wat is de laatste situatie in het hogesnelheidstreinproject Samsun-Ankara?

ANTWOORD: Er is een hogesnelheidstreinproject gepland tussen Samsun-Kırıkkale met een lengte van 293 km, dat onze nieuwe Noord-Zuid-spoorwegcorridor zal vormen. Projectstudies worden voortgezet in drie secties, namelijk Samsun-Merzifon, Merzifon-Çorum en Çorum-Delice, en de projecten van de sectie Kırıkkale-Çorum zijn voltooid.

Ons projectwerk wordt voortgezet in het deel Çorum-Merzifon-Samsun.

Na afronding van de onderzoekswerkzaamheden in het eerste kwartaal van 2021 is het de bedoeling het project op te nemen in het investeringsprogramma.

VRAAG 2 - Waarom kan de weg Çarşamba-Ayvacık-Taşova niet worden voltooid? Wat is de situatie rond de ringweg van Samsun?

ANTWOORD: Aanbestedingswerkzaamheden worden uitgevoerd op het 30 km lange deel van de Çarşamba-Ayvacık-Taşova-weg en aardverschuivingsstudies worden uitgevoerd op dezelfde route. Ringweg Samsun West; (2 * 3) verdeeld wegenproject is goedgekeurd. Naar verwachting zal de gemeente de bestemmingsgang leegmaken, waarna de bouwfase begint.

VRAAG 3 - Er is het Sivas-Yıldızeli-Kalın-spoorwegproject, dat verbinding maakt met Samsun. Onlangs hebben we gehoord en gehoord dat het altijd opengaat, u zei dat het testwerk is begonnen, maar er zijn nog steeds bepaalde problemen, we zijn bang dat het volledig in gebruik is genomen. Dus wat is de laatste situatie hier?

ANTWOORD: In het kader van het 378 km lange Samsun-Sivas-lijnmoderniseringsproject, waarvan een deel wordt gefinancierd door de lening van de Europese Unie, zijn de verbetering van de lijn en de aanleg van de signalerings- en telecommunicatiefaciliteiten voltooid. Rijtests zijn gestart op 16 december 2019 en het werd commercieel in gebruik genomen op 04.05.2020. Het werd geopend op 01.11.2020 met de deelname van onze president. Er is geen negatieve situatie.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties