Alpine Discipline Anatolian Cup-races voltooid

alpine discipline anatolische bekerraces voltooid

Turkije Ski Federation, gevestigd in het jaarprogramma voor 2020-2021 "FIS Alpine Anatolian Cup", compleet met race die vandaag wordt gehouden. 9 atleten uit 40 landen gedurende de 4 dagen van de strijd tegen de quotaorganisatie Turkije heeft vijf medailles behaald.

Op de laatste dag van de organisatie won onze jonge atleet Ceren Yıldırım de gouden medaille bij vrouwenvrouwen, terwijl Sıla Kara de zilveren medaille won. De Kazachstaanse atlete Alexandra Troitskaya behaalde de derde plaats bij de vrouwen. Bij de mannen behaalde Taras Filiak uit Oekraïne de eerste plaats, Komiljon Tukhaev uit Oezbekistan de tweede plaats en Mykhailo Karpushyn uit Oekraïne de derde plaats.

Erzurum-medailles voor de winnaars van de provinciale directeur Jeugd en Sport Fuat Taşkesenligil, Turkije Cafer Nuroğl Ski Federsyo de vice-president, lid van de Raad van Bestuur, werd uitgereikt door Serkan Stone.