Werken voertuigen voor openbaar vervoer onder avondklok in Istanbul?

Het openbaar vervoer werkt in Istanbul wanneer de straten zijn verboden
Het openbaar vervoer werkt in Istanbul wanneer de straten zijn verboden

IMM zal dit weekend Istanbul blijven bedienen met zijn 20 personeelsleden, wanneer de avondklok wordt ingesteld. Metrobus, bus, metro en veerboten zullen blijven dienen voor personeel en medisch personeel. Onderhoudswerken en projecten in de hele stad gaan door. Hızır Emergency, brandweer, politie en 153 Call Center zullen ook aanwezig zijn. İSKİ, die van de gelegenheid gebruik maakt om de straten en pleinen leeg te maken, zal aan de slag gaan om belangrijke investeringen te voltooien. Slechte wegen door de stad worden geasfalteerd.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) zal met Istanbulites met zijn vele diensten in de avondklok zijn die op zaterdag 5 december en zondag 6 december wordt toegepast in het kader van coronavirusmaatregelen. IMM, dat in het weekend met zijn 20 personeelsleden elke dag Istanbul zal blijven bedienen, zal in het openbaar vervoer blijven dienen voor gezondheidswerkers en burgers die verplichte zorg ontvangen.

HET OPENBAAR VERVOER ZAL WERKEN

IETT; Aan het einde van de week organiseert het 3 duizend ritten met in totaal 200 duizend 28 voertuigen. Tijdens de uitgaansverboden in het weekend blijven alle voertuigen van het openbaar vervoer die op IETT zijn aangesloten, op hun eigen lijnen rijden. Elke lijn wordt met zo min mogelijk reisinterval bewerkt. Er zullen extra vluchten worden geregeld naar de ziekenhuisgebieden. Het zal elke zaterdag en zondag 600 reizen maken met 14 voertuigen. Reservevoertuigen blijven wachten in de vloot en worden verplaatst naar de punten van dichtheid.

METROBUS UREN

Tijdens de beperking op de metrobuslijn, tussen 06.00 en 22.00 uur 's ochtends, is er een vlucht van 34 minuten op de 3G-lijn en elke 1,34 minuten op de 10BZ-lijn. Tussen 22.00 en 06.00 uur zal er 10 vlucht in 1 minuten zijn. Daarnaast worden reservewagens aan de lijn gehouden en wordt direct ingegrepen. In het weekend worden in totaal 4.096 personeelsleden bediend.

METRO ZAL EEN TIJD IN 15 MINUTEN MAKEN

Railsystemen zijn 06.00 minuten tussen 24.00-15 uur. 1.468 personeelsleden zullen werken met de reisfrequentie. De lijnen die in het weekend worden ingezet zijn: M1A Yenikapı-Ataköy / Şirinevler, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Olympic-Başakşehir, M4 Kadıköy-Kartal, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey, T1 Kabataş-Bağcılar, T4 Topkapı-Masjid-i Selam.

De veerboten van City Lines zullen alle reizen voortzetten, behalve de lange en korte Bosporus-tochten, inclusief de Istinye-Cubuklu autoveerbootlijn. Het zal in totaal 14 reizen uitvoeren op 909 lijnen. Met 63 schepen, 41 schepen op zaterdag en 35 op zondag, zullen in totaal 737 personeelsleden blijven voorzien in de behoefte aan zeevervoer. Ferry dienstregeling www.sehirhatlari.istanbul verkrijgbaar bij

GEZONDHEIDS- EN FUNERALE DIENSTEN ZIJN NIET INBEGREPEN

IMM gezondheidsafdeling; Met 453 personeelsleden, doorverwijzing en begeleiding van patiënten, verzending en logistiek van voertuigen, hospice, service aan dakloze burgers, zal de site van Tuzla Bahar worden beheerd. Er zullen 2060 personeelsleden en religieuze werkers zijn en 332 voertuigen zullen worden ingezet bij de uitvaartdiensten.

Een dochteronderneming van İBB, İSPER AŞ, Hızır Emergency, Adalar İETT, Family Counseling and Training Centres, İSMEK, Rehabilitation of Stray Animals, Social Services, Business Directorate, İSKİ, Women and Family Services, Urban Transformation, Public Relations, State Department, Home Health, Disabled People De diensten voor de projecten Darülaceze, Kinderactiviteiten en Begrafenisdiensten zullen ten dienste staan ​​van Istanbul met 4.300 medewerkers.

ISKİ OM INVESTERINGEN TE VERSNELLEN

İSKİ Directoraat-generaal, een van de aangesloten instellingen van IMM; zal werken aan het voorkomen van watertekorten tijdens de restrictiedagen met 6.241 personeelsleden voor de veiligheid van waterzuiverings- en afvalwaterstations en -faciliteiten en voor doorlopende investeringen.

Het directoraat-generaal İSKİ zal profiteren van het feit dat de belangrijkste slagaders en pleinen leeg zijn tijdens de avondklok, en zal op 51 verschillende punten in Istanbul werken aan afvalwater, regenwater, stroomverbetering en drinkwater. Enkele van de werkzaamheden die in het weekend zullen worden voortgezet, zijn als volgt:

Kadıköy Kurbağalıdere, Bakırköy Ayamama Stream, Tuzla Tepeören Değirmendere Collector, Pendik Ömerli zuiveringsinstallatie in behandelings- en transmissielijn, Avcılar Şahintepe opslag- en promotiecentrum, Büyükçekmece Kemerdere, Silivri Forest Road-transmissielijn, netwerk Bağcışlar Fevzi-lijn, Bağcışlar Fevzi-lijn, Bağcışlar Fevzi-lijn, Bağcışlar Fevzi Kağıthane Watertransmissie en Riolering, Üsküdar Bulgurlu Drinkwatertank Rehabilitatie, Üsküdar Küçükçamlıca Watertank Rehabilitatie, Bahçelievler Şirinevler Junction, Avcılar Bağlariçi Street, Bakırködar Küçükçamlıca Watertank Rehabilitatie, Bahçelievler Şirinevler Junction, Avcılar Bağlariçi Street, Bakırködar Küçükçamlıca Watertank Rehabilitatie, Bahçelievler Şirinevler Junction, Avcılar Bağlariçi Street, Bakırköy Karabal, Bağlariçi Street, Bağlariçi Street, Bakırköy Karabal, Baai van Eskirşme Junction, Eyüpsultan 15 juli Şehitler Caddesi, Beylikdüzü Küplüce - Jeugd- en Canarische straten, Ümraniye Tavukçuyolu-straat en aangesloten straten, Üsküdar Alemdağ Caddesi, Üsküdar Dr. Fahri Atabey Street, Beykoz Fatih Sultan Mehmet Street, Beykoz Riva Road, Ali Bahadır Stream Crossing, Çekmeköy Köyiçi Stream, Çekmeköy Beykoz Street.

REINIGING EN AFVALWERKZAAMHEDEN ZULLEN DOORGAAN

In avondklokbeperkingen, hoofdwegen, pleinen, in- en uitgangen van Marmaray en metro, viaducten - onderdoorgangen, bushaltes / haltes, Bayrampaşa en Ataşehir Hall, gaskamers, ziekenhuizen, verschillende openbare instellingen en instellingen, mechanisch wassen, mechanisch vegen en met de hand vegen.

İSTAÇ AŞ zal binnen 2 dagen met 3.750 medewerkers dienen. De voertuigen zullen 505 keer dienst hebben. Een totaal van 89 m aan 636 voetbalvelden in twee dagen2 Het gebied zal gewassen worden, 2.221 miljoen 15 duizend 861 m ter grootte van 872 voetbalvelden2 Met mechanische middelen wordt het gebied weggevaagd.

Tijdens het verbod zal ongeveer 115 ton medisch afval worden ingezameld en afgevoerd door 57 voertuigen aan Aziatische en Europese zijde. De maritieme diensteneenheid van İSTAÇ zal ook afvalinzameling van schepen, afvalacceptatie en terugwinning en oppervlaktereiniging uitvoeren. Het Aziatische en Europese Coastal Cleanup Team zal zich actief inzetten voor noodsituaties en voor hun routinewerk. Ook wordt het graafafval ingezameld.

SLECHTE WEGEN ZULLEN WORDEN ASFALT

De afdeling Wegenonderhoud en Infrastructuurcoördinatie van het ministerie van IMM zal in het weekend met 1.200 medewerkers in de stad werken aan wegenonderhoud, asfaltering, infrastructuur en bestrating. In twee dagen wordt in totaal 8 duizend ton asfalt in Istanbul gestort. ISTON zal in het kader van deze werken met 1.184 mensen blijven werken op bouwplaatsen en productiefaciliteiten in steden. İSFALT zal deze werken ook ondersteunen met zijn 239 personeelsleden.

Het signteam van IMM Transportation Department Traffic Directorate zal op het veld staan ​​met 35 mensen en het signaalteam met 15 mensen. De inspectie-eenheid van de Directie Openbaar Vervoer zal met 30 personen de shuttle, minibus, minibus en taxi's inspecteren. 17 mensen zullen bij de UYM werken, 6 mensen bij het tunneloperatiecentrum, 7 mensen bij het EDS-centrum.

SITES ZULLEN NIET STOPPEN

IMM Directorate of Science Affairs zal dit weekend op 114 bouwlocaties ononderbroken werken aan wegen, kruispunten, infrastructuur, faciliteiten en landschapsarchitectuur. Op de bouwplaatsen zullen in totaal 3.572 mensen werken. Enkele van de uitgevoerde werkzaamheden zijn: Fikirtepe Intersection, Üsküdar Bosna Boulevard-Küçüksu Connection Road, Zeytiburnu Mithatpaşa Tram Station Voetgangersviaduct, Reconstructie van Silivri State Hospital voetgangersviaduct voor gehandicapten, Beylikdüzü District Ambarlı - Limanyolu Street Intersection Road, Başıbüyük - Samandıra Road Junction and Common Infrastructure, Ataşehir İçerenköy Neighborhood Mosque Construction, Bağcılar Square Arrangement and Underground Parking voltooid bouw, Bahçelievler Kocasinan sportfaciliteit en ondergrondse parkeerplaats, Bağcılar Yenimahalle Youth Centre en ondergrondse parkeerplaats, Başakirşehirehiraste Transfer Centre, Başakirşehirehire Station, Beyoğlu Archery Museum, Beyoğlu Okmeydanı Baruthane Building Restoration, Davutpaşa Madrasa Courtyard and Landscaping, Kadıköy Gashouse gebouwen restauratie.

NOODHULP- EN ONDERSTEUNINGSDIENSTEN ZIJN NIET INBEGREPEN

Het Department of Fire Department zal Istanbulites beschermen tegen rampen die zich in het weekend kunnen voordoen met 2.825 personeelsleden en 1.417 voertuigen. De politie zal de politie ondersteunen met 1.180 agenten, 137 voertuigen. De afdeling Support Services zal logistieke en beveiligingsdiensten uitvoeren met 7.455 medewerkers en 1.962 voertuigen.

DOCHTERONDERNEMINGEN ZULLEN EEN BAAN ZIJN

ISTANBOEL TRANSPORT, Het zal IETT ondersteunen door bus (redbud) -diensten te organiseren naar in totaal 107 lijnen.

PUBLIEK BROODOp de eerste dag van de tweedaagse avondklok zal Istanbul Halk Ekmek op volle capaciteit blijven werken met 2 fabrieken, 1 buffetten en 3 personeelsleden. Op zondag 520 december wordt er geen brood geproduceerd en zijn de buffetten gesloten.

IGDASHet zal blijven werken in 7/24 Emergency Response, callcenter en logistieke (transport, schoonmaak, voedsel, etc.) gebieden met in totaal 48 personeelsleden in ploegendienst gedurende 2.578 uur. De noodhulpteams leveren 7/24 ononderbroken en veilig aardgas.

BELTURzal blijven dienen met 40 medewerkers in 350 ziekenhuizen om zorgverleners en familieleden van patiënten te dienen.

de İSTGÜVOp 944 locaties zijn tot maandagochtend gemiddeld 4500 particuliere beveiligers aanwezig.

HAMİDİYE-GÜVEN SU, De productie en verzending zullen volgens plan worden voortgezet. Het werk wordt voortgezet met 191 dealers, 628 voertuigen en 820 medewerkers.

ISPARKEr zullen in totaal 15 personeelsleden in dienst zijn, waaronder enkele open, verdiepings- en ondergrondse parkeergarages, Alibeyköy Pocket Bus Station, 567 July Democracy Bus Station, İstinye en Tarabya Marina, Bayrampaşa Vegetable-Fruit Market en Kozyatağı Vegetable-Fruit Market.

ISTTELKOMOm alle communicatiesystemen van IMM ononderbroken te onderhouden, zullen in totaal 8 technisch deskundig personeel worden ingezet, 4 in datacenterdiensten, 16 in RADIO-services, 2 in WiFi-services, 87 in IT-services en 117 in infrastructuurdiensten.

AĞAÇ AŞ, Het zal tulpen en hyacintenbollen bij elkaar brengen, die de groene gebieden van Istanbul verzorgen, hun winterbloemen planten en dit seizoen de grond moeten ontmoeten. Met 3.447 personeelsleden en 350 voertuigen zullen inwoners van Istanbul worden bediend.

ISBAKMet 90 medewerkers zal het verkeerslichten en elektronische borden in heel Istanbul blijven onderhouden en repareren.

BELBIM, Istanbulkart zal zijn diensten uitvoeren met 33 medewerkers. 

UGETAMIn totaal zullen 11 personeelsleden worden aangesteld voor de NDO-controles van İSKİ stalen buizen en HDPE-pijplassen en de inspecties van liften, roltrappen / banden.

İSTYÖN, Gürpınar Seafood Products en Kadıköy Op dinsdag en zondag worden 64 personeelsleden bediend. Bij het Beyaz Masa Alo 153 Call Center zullen 729 personeelsleden 24 uur per dag aanwezig zijn onder de avondklok. De distributie van Istanbul Hak Süt zal worden voortgezet met 61 voertuigen en 122 personeelsleden.

ENERJİ AŞzal met in totaal 107 personeelsleden stookolie, tankers en verlichtingsdiensten leveren.

BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞOndersteunt schoonmaak- en onderhoudsdiensten op kritieke punten in Istanbul. Op 418 locaties zullen 2.671 mensen werken.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties