Turks Statistisch Instituut om 40 arbeiders te kopen

kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde
kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde

Turkije Statistics Institution centrale en provinciale eenheden in 4857 en Turkije onder de relevante bepalingen van het Uitzendbureau (TEO) op tafel via de distributie zoals getoond Reinheid en Veiligheid Officer (ongewapend) continu 40 aanwervingen zullen worden uitgevoerd.


Kandidaten squadronaankondigingen voor vaste werknemers Turkey Business Association (TEO) (https://www.iskur.gov.tr), Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociale Dienst (https://kamuilan. ailevecalisma.gov.tr/) en Turkey Statistics Institution (www.tuik.gov.tr) zijn beschikbaar op de webpagina. Kandidaten die voldoen aan de voorwaarden voor plaatsing, heeft de Turkije Business Association aangekondigd (TEO) vanaf de datum 30 is gepubliceerd op de website van het internetadres esube.iskur.gov.t binnen 11 dagen na de link "Werkzoekenden" op het ID-kaartnummer en wachtwoord kunnen hun aanvraag indienen door in te loggen . (Aanvragen die persoonlijk, per post of per e-mail zijn ingediend, worden niet geaccepteerd).

Turks Instituut voor de Statistiek om arbeidershandel te voeren
Turks Instituut voor de Statistiek om arbeidershandel te voeren

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties