'Strike Decision'-verklaring van SAMULAŞ

Samulastan stakingsbesluitverklaring
Samulastan stakingsbesluitverklaring

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı zei dat het voorstel van 47 procent niet was geëvalueerd aan het einde van de twee jaar die ze bij de vakbond hadden ingediend en zei: “Ondanks alle negativiteiten die tijdens de pandemische periode werden ervaren, besloten de vakbondsafgevaardigden om als vakbondsmanagement te staken zonder te stemmen op de laatste dag van het bemiddelingsproces. hij zei.


SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı legde een verklaring af na het stakingsbesluit van de Demiryol İş Union. Tamgacı zei dat ze op 11 augustus 2020 begonnen waren met collectieve onderhandelingen met de vakbond, die binnen SAMULAŞ is georganiseerd vanwege de pandemische periodeverbod, en zei: “In de vergaderingen tussen de vakbondsvertegenwoordigers en het SAMULAŞ-management werden de artikelen over sociale rechten, loonsverhogingen en disciplinaire straffen besproken. In totaal heeft de bond een voorstel ingediend voor een verhoging van 2020 procent voor de periode 2022-400. Vervolgens evalueerden de vakbondsfunctionarissen het voorstel van SAMULAŞ niet en beëindigden ze de onderhandelingen met het geschil en verlieten de tafel en begonnen met het bemiddelingsproces. Tijdens het bemiddelingsproces is geen overeenstemming bereikt ”.

Enver Sedat Tamgacı, die verklaarde dat burgemeester Mustafa Demir van mening is dat de loonsverhoging van alle werknemers niet onder de inflatieverhoging mag blijven, zei:

“Ondanks het feit dat de gemiddelde jaarlijkse inflatieverhogingen rond de 12-13 procent lagen, werd de loonsverhoging rond de 6 procent aangeboden samen met de sociale rechten in de eerste 15 maanden, werden nieuwe sociale rechten toegevoegd die niet in de vorige collectieve arbeidsovereenkomsten zaten, en in totaal twee SAMULAŞ deed aan het einde van het jaar een bod met een stijging van 47 procent. Metropolitan Mayor Mustafa Demir verklaarde dat de loonstijging van alle werknemers niet noodzakelijk lager is dan de stijging van de inflatie, dus de stijgingspercentages en sociale rechten moeten dienovereenkomstig worden bepaald. Vanwege de economische krimp, wat een ander negatief effect is van de Kovid-19-pandemie, die de hele wereld bedreigt in termen van gezondheid, moest het een aanvraag indienen bij ons bedrijf en profiteren van de lopende 'Short Work Allowance' die door onze staat werd uitgereikt aan bedrijven die getroffen waren door de pandemie. In dit proces, terwijl alle andere bedrijven in de particuliere sector moesten krimpen, rekruteerde SAMULAŞ extra personeel om de transportdiensten van onze stad niet te verstoren en om haar diensten te behouden door tijdens het pandemieproces gezondheidsmaatregelen te treffen. Ondanks alle negativiteiten die tijdens de pandemische periode werden ervaren, besloten de vakbondsvertegenwoordigers te staken als vakbondsmanagement, zonder het personeel te stemmen op de laatste dag van het bemiddelingsproces, hoewel de omstandigheden van de werknemers waren verbeterd en de economische omstandigheden waren verbeterd. De vakbond vertelde haar leden dat als er een stakingsstem is en er is geen besluit om te staken, de hoge arbiter zal worden geroepen en dat ze niet in staat zullen zijn om te accepteren wat de werkgever al heeft gegeven.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties