Reis gezond en veilig op tramvoertuigen in Kayseri

Reizen in trams in Kayseri is gezond en veilig
Reizen in trams in Kayseri is gezond en veilig

Door in totaal 19 duizend 13 liter ontsmettingsmiddel in het spoorwegsysteem te gebruiken tijdens het pandemieproces van Kovid-279, zorgt Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. ervoor dat de reizen in de voertuigen van het spoorwegsysteem "gezond en betrouwbaar" zijn.


Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. blijft tijdens de pandemische periode investeren in de gezondheid van de burgers. In deze context werden tienduizenden liters ontsmettingsmiddel gebruikt, terwijl ontsmetting duizenden keren werd uitgevoerd in zowel tramvoertuigen als stations.

ELK VOERTUIG WORDT DAGELIJKS ONTSMETT

Vervoer Inc. Terwijl het de burgers waarschuwt voor de maatregelen die moeten worden genomen in het openbaar vervoer tijdens het Kovid-19 pandemieproces, voert het ook de nodige reinigings- en desinfectieprocessen uit in de voertuigen en stations op het spoorwegsysteem. In die periode worden 69 railsysteemvoertuigen 12 602 keer gedesinfecteerd, terwijl elk voertuig dagelijks wordt gedesinfecteerd. In dit kader werden ook 2 duizend 171 ontsmettingsprocessen uitgevoerd op tramstations.

DESINFECTIEMIDDEL GEBRUIKT IN MEER DAN 13 DUIZEND LITER

Terwijl het railsysteem is gedesinfecteerd met in totaal 19 liter desinfectiemiddel dankzij Kovid-13, wordt er wekelijks desinfectie uitgevoerd in alle kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en werkplaatsen in de instelling. Aan de andere kant worden teamgebouwen van machinisten ook elke dag gedesinfecteerd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties