Persoonsbeperking voor İstiklal Street

Persoonslimiettoepassing wordt geïmplementeerd voor Istiklal Street
Persoonslimiettoepassing wordt geïmplementeerd voor Istiklal Street

De praktijk om mensengrenzen te stellen aan straten en pleinen, die is opgenomen in de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van nieuwe coronavirusmaatregelen, zal ook worden geïmplementeerd in Istiklal Street.


Beyoğlu districtsgouverneur Mustafa Demirelli legde de volgende verklaring af op zijn persoonlijke Twitter-account over de genomen beslissing:

“Beste Istanbulieten, vanaf morgen hebben we in het kader van coronavirusmaatregelen de toegang tot Istiklal Street beperkt met het decreet van de District Hygiene Board om het risico op besmetting als gevolg van menselijke dichtheid te verminderen.

Er zullen 7000 mensen tegelijkertijd zijn op het deel van de straat van de ingang van het Taksimplein tot het Tunnelplein, en als de dichtheid toeneemt, zullen we de ingangen tijdelijk stopzetten.

Tegelijkertijd, omdat face-to-face lopen de kans op besmetting verder vergroot, besloten we dat de tram als middelpunt werd geaccepteerd en iedereen rechts moest lopen. De beperking gaat morgen vanaf 10.00 uur in.

We moesten deze beslissing nemen om het risico op besmetting en de drukke straat te verkleinen. We verwachten van alle handelaars en bedrijfseigenaren op straat, onze burgers en al onze buitenlandse gasten dat ze ons verwelkomen en zich aan deze beperkingen houden. "

Persoonslimiettoepassing wordt geïmplementeerd voor Istiklal Street
Persoonslimiettoepassing wordt geïmplementeerd voor Istiklal Street

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties