Er worden nieuwe beslissingen genomen in het openbaar vervoer vanwege beperkingen in Kocaeli

Verliezen in het openbaar vervoer als gevolg van beperkingen in Kocaeli
Verliezen in het openbaar vervoer als gevolg van beperkingen in Kocaeli

Leer de klim te doorbreken vanwege de beperkingen in Turkije in de strijd tegen de pandemie-uitbraak van het coronavirus Kocaeli Metropolitan Municipality, het nam nieuwe beslissingen voor stadsvervoer.

NIEUWE BESLISSINGEN GEMAAKT


Om het toenemende beeld van de coronavirusepidemie te voorkomen, is op weekdagen en in het weekend een beperkingsbesluit genomen. In dit verband geldt een volledige beperking van vrijdag 20.00 uur tot maandag 05.00 uur. De Kocaeli Metropolitan Municipality heeft nieuwe beslissingen genomen voor het vervoer van beschermde burgers in het weekend.

TRAMWAY WERKT NIET IN HET WEEKEND

In lijn met de genomen beslissingen zal de tram doordeweeks rijden volgens de dienstregeling van het systeem met reizen van 21.00 minuten na 30 uur. In het weekend biedt de tram geen transportservice. Op het tramtraject rijden stadsbussen van 07.00 uur tot 09.00 uur 's ochtends en van 17.00 uur tot 19.00 uur' s avonds.

ULAŞIMPARK ZAL IN 55 LIJNEN DIENEN

TransportationPark, een van de dochterondernemingen van Kocaeli Metropolitan Municipality, zal op weekdagen na 21.00 uur beperkingen stellen aan de dienstregeling. Na 21.00 uur rijden de bussen van TransportationPark volgens de aangegeven vertrektijden. In het weekend rijden er 55 lijnen van het openbaar vervoer tussen 07.00-09.00 uur 's ochtends en 17.00-19.00 uur' s avonds volgens de vertrektijden die in het systeem zijn opgegeven.

PRIVÉ-PUBLIEKE BUSSEN ZULLEN IN HET WEEKEND NIET WERKEN

Privébussen rijden na 21.00 uur op de aangegeven vertrektijden. In het weekend rijden er geen particuliere openbare bussen.

ZEE TRANSPORT GEEN WEEKEND

Er werden ook nieuwe beslissingen genomen in het zeetransport van de Kocaeli Metropolitan Municipality. Zeetransport zal op weekdagen plaatsvinden volgens de in het systeem gespecificeerde reistijden. In het weekend is er geen dienst.

Verliezen in het openbaar vervoer als gevolg van beperkingen in Kocaeli
Verliezen in het openbaar vervoer als gevolg van beperkingen in Kocaeli

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties