Met dank van TCDD 7th Regional Manager Sivri aan het onderhoudspersoneel van de spoorlijn

Met dank aan Adam Sharp en Afyon Konya Railway Line Maintenance Staff
Met dank aan Adam Sharp en Afyon Konya Railway Line Maintenance Staff

TCDD 7th Regional Manager Adem Sivri Afyon heeft een bedankbericht uitgegeven voor het tijdige onderhoud van de spoorlijn bij de inspectie en inspecties van de Konya-spoorlijntour.


TCDD 7e Regiomanager Adem Sivri Afyon - De grote inspanning die ze hebben getoond bij het wegenonderhoud vanwege het feit dat het spoorlijnonderhoud op tijd wordt uitgevoerd tijdens de rondgang van de Afyon - Konya-lijn en dat de lijn continu wordt onderhouden, er is geen uniformiteit in de afdeling Spoorwegonderhoud en de uniformiteit in de regio is gedaald tot 1% 73 Manager spoorwegonderhoud Mehmet Akif Demirok en hoofden wegenonderhoud Nebi Çoban, Kürşat Demirağ, Çağlar Yıldırım en İsmail Taş voor hun werk.

Regiomanager Sivri Spoorwegonderhoudsdienstmanager Teksin Geldi en het personeel van de Directie Onderhoudsdiensten werkten om de spoorlijnen open te houden in moeilijke omstandigheden zonder het idee van 7/24 werken, waarbij ze het belang van veilig werken benadrukten en succes en gemak wensten in hun werk.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties