Kırıkkale University zal 92 vaste werknemers rekruteren

Kirikkale Universiteit
Kirikkale Universiteit

Kırıkkale University Rectorate, in overeenstemming met de bepalingen van de verordening inzake procedures en principes voor de werving van werknemers bij openbare instellingen en organisaties uitgegeven op basis van de arbeidswet nr. 4857 en de bovengenoemde wet, doorlopende aanwerving van kandidaten die voldoen aan de algemene en bijzondere voorwaarden gespecificeerd in de open aankondiging van de ISKUR zal gemaakt worden.


De werknemers die in het Medisch Faculteitsziekenhuis van onze Universiteit tewerkgesteld zullen worden, worden rechtstreeks bepaald door de loting van de notaris zonder te worden onderworpen aan een examen, in overeenstemming met het voorlopige artikel 6 van de bovengenoemde verordening, en van alle sollicitanten wordt het aantal vacatures (het aantal aangekondigde personeel) en het aantal oorspronkelijke en oorspronkelijke kandidaten rechtstreeks Het wordt bepaald door het lot van de notaris.

Werknemers die in dienst zullen zijn bij het secretariaat-generaal en de afdeling Administratieve en Financiële Zaken van onze universiteit zullen worden bepaald op basis van de resultaten van het mondeling examen onder de kandidaten die zullen worden uitgenodigd tot 4 (vier) keer het aantal open personeel (het aantal aangekondigde functies) dat door de notaris moet worden bepaald.

Deze advertentie verwijst naar het Turkse uitzendbureau met betrekking tot werving (işkur) esube.iskur.gov.t uit internetadressen 03 - 12 tussen elektronische (online) zal worden gemaakt. De plaats, datum en tijd van de trekking worden vermeld in de vacature van ISKUR.

De proefperiode voor degenen die zullen worden aangesteld op alle aangekondigde functies is 4857 (twee) maanden in overeenstemming met de arbeidswet nr. 2.

Sollicitaties van kandidaten waarvan later blijkt dat ze niet voldoen aan de sollicitatievereisten; Het wordt beëindigd in elke fase van het proces van aankondiging, loting, onderzoek en benoeming.

in elke fase van het wervingsproces; Alle informatie en mededelingen met betrekking tot de plaats, datum, tijd van het mondeling examen en de documenten die moeten worden opgevraagd bij de aan te wijzen kandidaten en de leverdatum van de genoemde documenten, https://kku.edu.tr wordt aangekondigd op het internetadres. Over deze kwesties zal geen schriftelijke mededeling aan de kandidaten worden gedaan en deze mededelingen zullen in de vorm van mededeling gebeuren.

Kirikkale University zal een werknemer-geleerde maken
Kirikkale University zal een werknemer-geleerde maken

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties