Is er een reisverbod? Wie kan er reizen onder avondklok?

Is er een reisverbod, gelden er beperkingen voor intercityreizen?
Is er een reisverbod, gelden er beperkingen voor intercityreizen?

Met de circulaire van het Turkse ministerie van Binnenlandse Zaken van 30.11.2020 en genummerd E-89780865-153-20076 over avondklokbeperkingen, beheersing van het risico van de coronavirus-epidemie (Covid19) in termen van volksgezondheid en openbare orde, zorg voor sociaal isolement, bescherming van fysieke afstand en de snelheid van verspreiding van de ziekte Om het onder controle te houden, zullen vanaf dinsdag 01.12.2020 nieuwe beperkingen in de bijlage worden toegepast.


Intercityreizen zijn toegestaan ​​in verplichte situaties die zijn gespecificeerd in de periode en dagen met uitgaansverboden binnen de reikwijdte van de relevante beperkingen. De relevante verplichte situaties zijn geregeld in de 3 en 3.1 artikelen van de circulaire.

3. Intercity-reizen zijn toegestaan ​​tijdens de periodes en dagen (toe te passen op weekdagen en weekends) in de volgende verplichte situaties.

3.1. Voorwaarden die als verplichte voorwaarden moeten worden beschouwd;

  • Wie is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij wordt behandeld en wil terugkeren naar zijn oorspronkelijke woonplaats, die is doorverwezen met een doktersrapport en / of eerder een doktersafspraak / controle heeft gekregen,
  • Om de begrafenis van hemzelf of zijn echtgenote, overleden familielid of broer in de eerste graad bij te wonen of om de overplaatsing te begeleiden (maximaal 4 personen),
  • Degenen die in de afgelopen 5 dagen naar de stad zijn gekomen waar ze zich bevinden, maar geen plek hebben om te verblijven, maar willen terugkeren naar hun woonplaats (degenen die hun reisticket, voertuigkentekenplaat, andere reisdocumenten, informatie en informatie overleggen),
  • Degenen die de examens afleggen aangekondigd door ÖSYM en andere centrale examens en hun begeleiders,
  • Die hun militaire dienst willen voltooien en naar hun nederzettingen willen terugkeren,
  • Een uitnodigingsbrief voor privé of openbaar dagcontract,
  • Vrijgelaten uit strafinstellingen,

In aanwezigheid van de bovengenoemde situaties zullen onze burgers kunnen reizen met het openbaar vervoer of via de EBAŞVURU- en ALO 199-systemen van het ministerie van Binnenlandse Zaken, of door rechtstreeks een aanvraag in te dienen bij de gouvernementen / districtsgouvernementen, door toestemming te verkrijgen van de reisvergunningborden.

3.2. Intercityreizen van mensen die de bovengenoemde excuses niet bij zich hebben, zijn alleen mogelijk met voertuigen van het openbaar vervoer (vliegtuig, bus, trein, schip, etc.). De ambtenaren van de voertuigen van het openbaar vervoer die hun zakelijke status en het ticket, de reserveringscode etc. documenteren waarmee ze intercity zullen reizen. Indienen met het certificaat is vrijgesteld van de avondklok.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties