De tramconstructieplaats bij de ingang van OMÜ Kurupelit Campus wordt schoongemaakt

Het tramstationgebied bij de ingang van de omu kurupelit campus wordt schoongemaakt
Het tramstationgebied bij de ingang van de omu kurupelit campus wordt schoongemaakt

Het gebied bij de ingang van Ondokuz Mayıs University (OMÜ) Kurupelit Campus en dat tijdens de bouw van de tram als bouwplaats wordt gebruikt, wordt schoongemaakt en gereorganiseerd.


Het idle gebied tussen de University Lodging Houses en Sinop Road, dat er slecht uitziet en milieuvervuiling vertoont, zal worden schoongemaakt en ontworpen in samenwerking met de Samsun Metropolitan Municipality.

"We streven naar een schoon en veilig campusgebied"

Rector prof. Dr. Hij stelt dat Yavuz Ünal een van de belangrijke pijlers is van zijn plannen om van Kurupelit Campus een trekpleister voor stadsbewoners te maken, adviseur van de rector Dr. Docent Lid Yener Aksoy zei: “Het gedeelte tussen de woningen en de Sinop-weg is het gezicht van de stad en de ingang van de universiteit. Het gebied lag vol bouwafval en verschillende ongebruikte materialen, waardoor visuele vervuiling ontstond. We hebben dit probleem opgelost met de bijdragen van de Metropolitan Municipality. Het werk van ons project, waarvan we denken dat iedereen het leuk zal vinden in het veld, gaat door. We streven naar een schoner en veiliger campusgebied met de renovatiewerken die we rond de universiteit zijn gestart. " gebruikte de uitdrukkingen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties