Het project dat het verkeer op de Turan Güneş Boulevard zal ademen, komt tot leven

Het project dat het verkeer van Turan Gunes Boulevard zal ademen, komt tot leven
Het project dat het verkeer van Turan Gunes Boulevard zal ademen, komt tot leven

De Metropolitan Municipality van Ankara voert één voor één enorme transportprojecten uit in Başkent. Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van de grootstedelijke gemeente, die de inwoners van de hoofdstad samenbracht met transportprojecten die de verkeersstroom verlichten, levensveiligheid prioriteit geven en ongevallen voorkomen, kondigde aan dat ze een viaductbrug zullen bouwen voor TRT op Turan Güneş Boulevard en een onderdoorgang bij de Panora Junction na de aanbesteding. President Yavaş zei: "De veiligheid van de inwoners van Ankara is onze topprioriteit."


Mansur Yavaş, burgemeester van de Metropolitan Municipality van Ankara, blijft grote projecten uitvoeren in de transportinfrastructuur om veilig en comfortabel vervoer in de hoofdstad te bieden.

De Metropolitan Municipality, die de transportprojecten heeft uitgevoerd om het stadsverkeer een voor een te verlichten, drukte op de knop voor de bouw van een viaductbrug voor TRT op de Turan Güneş-boulevard en een onderdoorgang bij de ingang van het Panora-kruispunt.

Burgemeester van de Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, die het project aankondigde, dat het verkeer in de regio in grote mate zal verlichten, via zijn sociale media-accounts, zei: "De veiligheid van de inwoners van Ankara is onze topprioriteit.

HET ONONDERBROKEN VERKEER ZAL BEGINNEN IN TWEE INTERSECTIES

Burgemeester Yavaş kondigde aan dat ze de aanbesteding voor de bouw van TRT Junction en Oran Bridge Interchange op 2 december zullen uitschrijven en zei dat de aanbesteding live zal worden uitgezonden op ABB TV.

Met dit project versnelt de Metropolitan Municipality de aanleg van nieuwe onderdoorgangen in de hoofdstad; TRT zal beginnen met de bouw van 2 vertrek- en 2 aankomstviaductbruggen en 2 vertrek- en 2 aankomsten bij de ingang van het Panorama. De onderdoorgang van de Panora-ingang en de TRT-viaductbrug zullen worden gebouwd op twee gemarkeerde kruispunten op de Turan Güneş-boulevard, een belangrijke hoofdader.

Aangezien het te doorsnijden gebied qua verkeersbehoefte een druk gebied is, zal rechts en links afslaan veiliger en comfortabeler zijn en zal een ononderbroken verkeersstroom worden verzekerd na de uitvoering van dit project.

HET VERKEERSVERTROUWEN ZAL OP PIEKTIJDEN EINDIGEN

De ingang van de onderdoorgang van de panoramakruising en het TRT-viaductbrugproject ontlast het drukke verkeer op de verbindingsweg en maakt een einde aan de verkeerscongestie, vooral tijdens de spits.

Het Department of Science Affairs ontwierp ook een extra rijstrookconstructie om veilig te vertragen en te versnellen bij het toetreden tot het hoofdverkeer vanaf de kruisingstakken of bij het vertrekken van het hoofdverkeer naar de kruisingstakken.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties