Kartepe Kuzuyayla Nature Park om de kabelbaan Metropolitan te maken

Het natuurpark Kartepe Kuzuyayla zal de kabelbaan groot maken
Het natuurpark Kartepe Kuzuyayla zal de kabelbaan groot maken

Het kabelbaanproject, waarvan de fundering werd gelegd in Derbent kort voor de lokale verkiezingen van 31 maart, zal worden overgedragen aan de Kocaeli Metropolitan Municipality. Zo zal Büyükşehir de 50-jarige droom realiseren.


Volgens het nieuws van Erdin Ağdede uit Özgürkocaeli;“Er heeft een zeer belangrijke ontwikkeling plaatsgevonden in Kartepe met betrekking tot het kabelbaanproject, waarvan de basis werd gelegd in 2018 en bekend staat als de '50-jarige droom '. Zoals men zich zal herinneren, kon het aannemersbedrijf Valter Elevator het project niet voortzetten vanwege economische krimp en wisselkoersschommelingen. Daarop heeft de gemeente Kartepe het contract opgezegd. Hoewel Kartepe-burgemeester Mustafa Kocaman bij elke gelegenheid zei: "We zullen het doen", leek het moeilijk voor de gemeente om deze belofte na te komen vanwege de economische situatie waarin ze verkeerde. Ten slotte kwam de Metropolitan Municipality tussenbeide en nam het project over.

ZAL DE MONTAGE DOORGAAN

In de raadsvergadering van de gemeente Kartepe die de vorige dag werd gehouden; De kwestie van de overdracht van het grondgekwalificeerde onroerend goed in Hikmetiye van de gemeente Kartepe aan de Kocaeli Metropolitan Municipality voor gebruik in het kader van de Kartepe Kuzuyayla Nature Park Cable Car Line en Station Project van het Directoraat Vastgoed en Onteigening is ook op de agenda gekomen. Het betreffende artikel is unaniem overgedragen aan de Plan- en Begrotingscommissie. Het artikel over de kabelbaanoverdracht zal volgende maand door het parlement worden aangenomen en de overdracht van het project naar de Metropolitan zal worden afgerond.

HERZIENING KAN WORDEN GEDAAN

De 4 duizend 960 meter lange lijn tussen het recreatiegebied Hikmetiye-Derbent Kuzu Yayla werd bepaald als de eerste fase van de kabelbaanlijn. De kabelbaanlijn zou in twee richtingen en met drie kabels zijn. De kabelbaan vanaf Hikmetiye zou eindigen bij Kuzu Yayla Nature Park. Maar; Er werd vernomen dat de grootstedelijke functionarissen het project aan het voorbereiden waren en dat op dezelfde lijn kleine herzieningen konden worden aangebracht. Er is vernomen dat de details met het publiek zullen worden gedeeld nadat de revisiestudies en het project zijn voltooid.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties