Het afvalbeheerproject van TUSAŞ wint de gouden prijs

Het afvalbeheerproject van tusasin won een gouden onderscheiding
Het afvalbeheerproject van tusasin won een gouden onderscheiding

Turkish Aerospace Industries (TAI) werd bekroond met een onderscheiding tijdens de Green World Awards, een van 's werelds meest prestigieuze onderscheidingen op het gebied van afvalbeheer. TAI bleef projecten ontwikkelen om het bewustzijn over recycling van afval te vergroten en won de Gold Award in de categorie Afvalbeheer bij de Green World Awards, waar 500 projecten streden met het project “Waste Management and Green Flag League”.


Om het milieubewustzijn te vergroten en het zero waste-project te ondersteunen, zal het wedstrijdproject 'Green Flag League', waarin de meest succesvolle afdelingen worden bepaald die milieudoelstellingen behalen, gestart op 5 juni, Wereldmilieudag, de groene vlag-winnaar van TAI bepalen na elk kwartaal van het jaar te hebben gescoord. De groene vlag, die zal worden gedragen door de winnaar van elk kwartaal in het kader van de competitie, waar een jaar lang een hevig gevecht zal plaatsvinden, zal volgens de aangekondigde punten van eigenaar blijven wisselen en zal aan het einde van het jaar aan de kampioen van het jaar worden overhandigd. De prijzen van dit jaar werden op 23 november 2020 bekendgemaakt en werden bekroond met de gouden onderscheiding in de categorie TUSAŞ Waste Management, die door de jury werd beoordeeld op milieuaspecten in de organisatie waar projecten uit vele landen over de hele wereld elk jaar met elkaar concurreren en de beste milieupraktijken werden toegekend. TUSAŞ, dat 99% van zijn afval gebruikt met recycling- en terugwinningsmethoden, ontving ook de titel van "Green World Ambassador" in de internationale arena met de prijs die het won.

TUSAŞ, dat voorbeeldige studies uitvoert op het gebied van milieuafvalbeheer in vele stadia, van scheiding op locatie tot verwijdering van afval in zijn faciliteiten in Ankara, ontving de afgelopen maanden voor het eerst een "Zero Waste Certificate" van het ministerie van Milieu en Verstedelijking onder defensie-industriebedrijven.

 


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties