China Railway eerste export gemarkeerde apparaten verzonden van Turkije naar Istanbul

Het vervoeren van goederen van Turkije naar de witte cine bleek eerst de road train te exporteren
Het vervoeren van goederen van Turkije naar de witte cine bleek eerst de road train te exporteren

Karaismailoğlu, "Çerkezköy Onze trein vertrekt vanaf het station en legt in totaal 8 duizend 693 km af; Het zal zijn lading in 2 dagen naar China vervoeren door 2 continenten, 5 zeeën en 12 landen te doorkruisen. "Ons land is het meest strategische verbindingspunt geworden van de middencorridor van Peking naar Londen en de IJzeren Zijderoute van Kazachstan naar ons land."


Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die met de eerste trein werd uitgezonden, zal vanuit Turkije naar China vertrekken vanuit de oversteekplaats Istanbul Marmaray.

"Marmaray zorgt voor een ononderbroken verbinding van Europa naar Azië"

Minister Karaismailoğlu zei tijdens de ceremonie die werd gehouden voor de eerste exporttrein van Istanbul naar Xi'an (Şiyan) zonder onderbreking dat de exportreis naar China is begonnen met Marmaray, dat een ononderbroken verbinding van Europa naar Azië creëert. Karaismailoğlu, "Voordat we de Baku-Tbilisi-Kars-lijn openen, die de afgelopen maanden de Anatolische Zwarte Zee met elkaar verbindt, het grootste moderniseringsproject van Turkije, brengen we het bedrijf naar de Samsun-Sivas-lijn. Ik wil er nogmaals aan herinneren dat er eerst nog meer zijn," zei hij.

"Een nieuw tijdperk is aangebroken op het gebied van goederenvervoer per spoor"

China, Azië, Europa en het Midden-Oosten, gericht op de creatie, verbindt de infrastructuur en het transportnetwerk van "One Belt One Road Project" Minister Karaismailoğlu geëvalueerd als een zeer belangrijk project, zei hij: "Turkije, Azerbeidzjan en banen gecreëerd in Georgië "De trein, die zijn eerste vlucht maakte van Baku naar Kars op de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn, die tot stand kwam op basis van de vakbond, gaf een nieuwe richting aan het wereldvervoer per spoor. Karaismailoğlu voegde eraan toe dat deze lijn, die zijn activiteiten startte op 30 oktober 2017, een nieuw tijdperk inluidde op het gebied van goederenvervoer per spoor tussen Azië en Europa.

 "De transporttijd van vracht tussen China en Turkije daalde van 1 dagen tot 12 maand"

Minister Karaismailoğlu herinnert eraan dat het land in korte tijd een stem heeft in het wereldvervoer per spoor met het gevolgde proactieve transportbeleid en vervolgde zijn uitleg als volgt: is een strategisch knooppunt geworden. De Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn met vrachttransporttijd tussen China en Turkije werd teruggebracht tot 1 dagen tot 12 maand. Bovendien is met de integratie van het project van de eeuw, Marmaray, op deze lijn de tijd tussen het verre Azië en West-Europa afgenomen tot 18 dagen.

"De eerste exporttrein zal witgoed naar China vervoeren"

"We zien dat onze eerste exporttrein van Turkije naar China gaat. Çerkezköy Met deze eerste trein die vanaf het station vertrekt, vervoeren we witgoed naar China in 42 containers. Onze trein, de route Turkije-China Çerkezköy- Het zal vertrekken vanaf station Ahılkelek door de route Marmaray-Köseköy-Ankara-Sivas-Kars te volgen. Het overzeese traject zal eindigen in respectievelijk de stad Georgië-Azerbeidzjan-Kaspische Zee Crossing-Kazachstan en Xi'an. Het zal in totaal 8 duizend 693 km afleggen. Het zal zijn lading in 2 dagen naar China afleveren door 2 continenten, 5 zeeën en 12 landen te doorkruisen. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties