Ford Otosan, de eerste start van Turkije met het opzetten van een batterijassemblagefabriek

Ford Otosan turkiyenin begonnen ze te werken aan de oprichting van de eerste batterij-assemblagefabriek
Ford Otosan turkiyenin begonnen ze te werken aan de oprichting van de eerste batterij-assemblagefabriek

Ford Otosan, de eerste volledig elektrische bedrijfsvoertuigen zullen worden geproduceerd in Turkije, de Transit Ford E zal vervolgens de verantwoordelijkheid nemen voor de productie van elektrische voertuigen en zal een belangrijke rol spelen in de transformatie om de nieuwe investering aan te kondigen. Het bedrijf begon met de implementatie van de investering in "Battery Assembly Factory" in Kocaeli Plants, Ford Europa's grootste productiecentrum voor commerciële voertuigen.


Haydar Yenigün, algemeen directeur van Ford Otosan, zei: “Als Ford Otosan nemen we onze productie van elektrische voertuigen en investeringsactiviteiten in onze Kocaeli-fabrieken een stap verder met de“ Battery Assembly Factory ”. We leiden de reis van de auto-industrie met elektrische voertuigen in ons land. Turkije zal de eerste en enige geïntegreerde fabriek voor de productie van elektrische voertuigen zijn, "zei hij.

Ford Otosan, het leidende bedrijf van de Turkse auto-industrie, kondigde aan dat het tegen 2022 de 'Battery Assembly Factory', die van groot belang is in het transformatieproces naar elektrische voertuigen, in Kocaeli zal lanceren.

"Met deze investering is onze fabriek in Kocaeli de eerste en enige geïntegreerde fabriek voor de productie van elektrische voertuigen in Turkije"

Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün benadrukte dat Ford naar een nieuwe fase is verhuisd binnen de reikwijdte van de elektrificatiestrategie en zei: “Als Ford Otosan hebben we namens ons land belangrijke verantwoordelijkheden op ons genomen bij de productie van bedrijfsvoertuigen en hebben we met onze technische kennis een zeer belangrijke positie in de Ford-wereld bereikt. Turkije's eerste en investering in onze elektrische voertuigen kan alleen worden opgeladen om te leiden tot de transformatie van de auto-industrie, we zijn begonnen met de productie van aangepaste PHEV-bedrijfsvoertuigen. We hebben onlangs een groot succes behaald door de verantwoordelijkheid op ons te nemen voor de productie van de E-Transit, de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Ford. Nu zijn we begonnen met het opzetten van onze batterijassemblagefabriek, die is ontworpen door de ingenieurs van Ford Otosan. Zo hebben Kocaeli onze fabriek en we een belangrijke eerste stap gezet om een ​​enkele geïntegreerde gereedschapsfabriek in Turkije te worden. Met onze batterijstap voegen we een nieuwe toe aan onze software-engineeringmogelijkheden. Met deze belangrijke investering ontwikkelen we hardware- en softwaretests, naast batterijassemblage, met onze eigen engineering. Daarom is deze investering niet alleen een aanwinst voor Ford Otosan maar ook voor ons land. Ik ben van mening dat de productie van elektrische voertuigen, inclusief de batterij, een zeer positieve bijdrage zal leveren aan de nationale economie in een breed ecosysteem en aan het concurrentievermogen van onze industrie, inclusief binnenlandse leveranciers, in de wereld.

Investeringen vertragen niet gedurende 60 jaar

Ford Otosan in Turkije is al 60 jaar een pionier in de auto-industrie en merkte op dat het succes van de eerste Yenigün, vervolgde hij door te zeggen; "We kunnen met trots zeggen dat, wat de omstandigheden ook zijn, terwijl we waarde toevoegen aan onze investering in Turkije, de auto-industrie altijd 'we konden als eerste aanmelden'. In onze 60-jarige reis; We hebben in totaal bijna 6 miljoen voertuigen geproduceerd en deze over de hele wereld geëxporteerd. Onze R & D-sterkte van de eerste in eigen land geproduceerde motoren van Turkije, we hebben veel successen behaald tot de bekroonde ITOY-truck. We zijn uitgegroeid tot Europa's grootste productiebasis voor bedrijfsvoertuigen. We bieden werkgelegenheid aan duizenden gezinnen, we blijven ervoor zorgen dat we één bedrijf zijn dat het meest in Turkije investeert, we hebben de afgelopen 10 jaar slechts 2,5 miljard euro geïnvesteerd. Niet alleen wij, maar ook het auto-ecosysteem, de subindustrie en de leveranciers van ons land zijn met ons gegroeid en mondiaal geworden. Onze lokale productietransits hebben tot nu toe miljoenen klanten over de hele wereld bereikt en onze volledig elektrische en binnenlandse E-transits zullen in 2022 op de Europese wegen rijden. Ik ben ervan overtuigd dat we aanzienlijk succes zullen boeken met onze investeringen in elektrische voertuigen, zoals we tot op heden hebben gedaan. "

De ingenieurs van Ford Otosan nemen kritische processen op zich bij de productie van batterijen

Turkije is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen die zal worden geproduceerd in de Ford E-Transit-reeks die een 67 kWh, 400 volt lithium-ionbatterij zal bieden met een maximale afstand van 350 km. De nieuwe batterijassemblagefabriek, die streeft naar een geïntegreerd besturingssysteem, zal worden uitgerust met de nieuwste technologische fabricageoplossingen en efficiëntie zal worden geboden met AGV (slimme transportsystemen). Er zullen nieuwe generatie klink- en lastechnologieën worden gebruikt om een ​​hoogwaardige productoutput te verkrijgen. Er zal een flexibele productiefaciliteit met een hoge mate van automatisering worden gecreëerd dankzij in totaal 8 robots, 22 aan de lopende band en 30 aan de productielijn voor dozen. Camerabesturingen zullen worden uitgevoerd met collaboratieve robots in de technologische faciliteit.

Batterijen zullen ook worden onderworpen aan veiligheidstests zoals elektrische tests en luchtlektests in de testlaboratoria die door Ford Otosan zullen worden opgericht. Tijdens deze test wordt het batterijpakket; softwarecontrole gebeurt met controle van het laadniveau, pakket en celtemperatuur. Met de nieuwe te gebruiken cold metal transfer lastechniek wordt de lucht- en waterdichtheid van de accubehuizingen 100% gecontroleerd. Met de projectie- en 3D-sensoren genaamd 'Light Guide System' kunnen alle montagestappen van het batterijpakket worden gevolgd. Naast het ondersteuningssysteem worden mogelijke productiefouten voorkomen met beeldverwerkingscamera's die op collaboratieve robots worden geplaatst.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties