Open onderwijs middelbare school en middelbare school examens uitgesteld

acikogretim middelbare en middelbare school examens zijn uitgesteld
acikogretim middelbare en middelbare school examens zijn uitgesteld

In het kader van coronavirusmaatregelen zijn de examens open onderwijs voortgezet onderwijs en voortgezet onderwijs en het titelwijzigingsexamen van de centrale en provinciale organisatie van het ministerie van Nationale Opvoeding uitgesteld naar een latere datum.


De verklaring van het Ministerie van Nationale Opvoeding is als volgt; “De examens voor het open onderwijs secundair onderwijs en de middelbare school die op zaterdag 5 december 2020 en zondag 6 december 2020 worden afgenomen, en het examen van de centrale en provinciale organisatie van het ministerie van Nationale Opvoeding werden uitgesteld naar een latere datum in het kader van de maatregelen van Kovid-19.

De te maken afspraken in de kalender van de betreffende examens worden apart bekend gemaakt. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties