Haalbaarheidsstudie voor Fethiye Light Rail System Project

Er zal een haalbaarheidsstudie worden gedaan voor het lightrailsysteemproject van Fethiye
Er zal een haalbaarheidsstudie worden gedaan voor het lightrailsysteemproject van Fethiye

snelwegen opgericht in Peking China in 1979, spoorwegen, bruggen, havens en tunnels zoals de ondertekening van de wereldwijde civiele techniek en bouwprojecten, China Road and Bridge Corporation (CRBC) bedrijf in Turkije Branch General Manager Li Juguang, Fethiye burgemeester Alim Khan en aanverwante eenheden ontmoetten hun superieuren.


Tijdens de voorbereidende vergadering voor het lightrailsysteem dat in Fethiye zou worden gebouwd, deelden de functionarissen van het CRBC-bedrijf informatie over het project dat ze over de hele wereld hebben uitgevoerd. Turkije in Izmir Metropolitan Municipality, met de autoriteiten die zeiden dat ze samenwerkten, overwogen lightrailsysteemproject voor Fethiye om haalbaarheidsstudies uit te voeren, de studie ontmoette ook het hoofdproject van de gemeentelijke afdeling verklaarde dat ze een basis wilden voorbereiden.

Li Juguang, algemeen directeur van China Road and Bridge Corporation, zei: “We zijn hier voor een voorbereidend gesprek over infrastructuurwerken en lightrail. We zijn erg blij om in Fethiye te zijn. We komen voor het eerst naar Fethiye. “We zijn in onderhandeling voor de haalbaarheidsstudie”.

De burgemeester van Fethiye, Alim Karaca, zei dat ze Yoshinori Moriwaki in Fethiye hadden gehost en belangrijke informatie over de aardbeving hadden ontvangen. Karaca zei dat ze onderhandelingen voerden over een lightrail-project dat ze voor de verkiezingen aan het publiek hadden verteld. “We zeiden dat het geschikt was voor de regionale omstandigheden en dat we een dergelijk project wilden realiseren nadat we de financiële problemen hadden opgelost. Onze bijeenkomsten worden voortgezet door onze deskundige ingenieurs. We hebben een ontmoeting met een bedrijf dat zijn onderwerp beheerst. Ze hebben veel investeringen in de wereld. In dit proces zullen haalbaarheidsstudies worden voortgezet. We hebben een ernstig inkomensverlies door de pandemie. "We willen dit prachtige project graag uitvoeren in samenwerking met UKOME en het Ministerie van Transport, tenminste als het kan met het build-oper-transfer-model."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties