Vervoersambtenaar-sen verzocht om uitstel van de gezondheidsraad en psychotechnische rapporten van het machinist spoorwegpersoneel

De transportbeambte heeft u verzocht de medische raad en de psychotechnische rapporten van het mechanische spoorwegpersoneel uit te stellen
De transportbeambte heeft u verzocht de medische raad en de psychotechnische rapporten van het mechanische spoorwegpersoneel uit te stellen

De vernieuwing van de gezondheidsonderzoeken en psychotechnische evaluatietests, die nodig zijn voor de machinisten en ander spoorwegpersoneel dat kritisch is om hun taken voort te zetten, zal worden verlengd tot het einde van het jaar als gevolg van de pandemie, en daarna, indien nodig, gevraagd om te worden geëvalueerd.


De schriftelijke aanvraag van Transportation Officer-Sen bij TCDD Taşımacılık A.Ş.

Zoals bekend, moeten machinisten en ander spoorwegpersoneel dat kritisch is over de veiligheid hun taken voortzetten, periodiek gezondheidsonderzoeken en psychotechnische evaluatietests afleggen en rapporten ontvangen onder de voorwaarden die zijn gespecificeerd in de relevante wetgeving.

Vanwege het pandemieproces waarin we leven, is bekend dat er problemen en grieven zijn bij het verstrekken van gezondheidsrapporten door treinbestuurders en ander veiligheidskritisch personeel en het is ook riskant om naar ziekenhuizen te gaan. In dit verband verlengen van de geldigheidsduur van de bestaande gezondheids- en psychotechnische rapporten van het personeel van wie de gezondheids- en psychotechnische rapporten zijn verlopen of zullen verstrijken tot 01.01.2021 en vervolgens, indien nodig, herevaluatie van de kwestie; Het werd vermeld in de brief van het Ministerie van Transport en Infrastructuur, Directoraat-generaal Vervoersdiensten, met het nummer E.44539 van 13.08.2020.

We verzoeken respectvol om de geldigheidsperiode van de bestaande gezondheids- en psychotechnische rapporten van de machinisten en ander spoorwegpersoneel dat kritisch is voor de spoorwegveiligheid die in uw instelling werken, te verlengen tot 01.01.2021, en indien nodig, in overeenstemming met het verloop van het pandemieproces, de nodige maatregelen te nemen om het probleem opnieuw te evalueren.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties