TCDD Tasimacilik, de instelling die de meest gehandicapte passagiers in het vervoerssysteem bedient

De instelling die het grootste aantal gehandicapte passagiers bedient in het tcdd-transportsysteem
De instelling die het grootste aantal gehandicapte passagiers bedient in het tcdd-transportsysteem

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, verklaarde dat er inspanningen worden geleverd om het leven van mensen met een handicap te vergemakkelijken met de gemaakte afspraken op het gebied van transport en communicatie en de geleverde diensten. Karaismailoğlu gaf informatie over de activiteiten die worden uitgevoerd voor gehandicapten op het gebied van transport en communicatie ter gelegenheid van 3 december, de internationale dag van personen met een handicap.


Herinnerend dat er regelingen zijn getroffen om het reizen van gehandicapte burgers op TCDD-stations en -stations te vergemakkelijken, zei Karaismailoğlu dat er ook roltrappen en liften voor gehandicapten, opritten voor gehandicapten, gele lijn, invalidentoilet, schets van gehandicapte faciliteiten, hoorbare waarschuwing, gevoelig oppervlak en rolstoeldiensten beschikbaar zijn.

"Turunca Table Service Point-applicatie dient op 13 stations en stations waar YHT's stoppen"

Karaismailoğlu verklaarde dat de Orange Table Service Point-applicatie, die vorig jaar werd gelanceerd, service biedt op 13 stations en stations waar hogesnelheidstreinen (YHT) stoppen, en dat de applicatie ook het nemen van gehandicapte passagiers van het Orange Table Service Point bij de ingang van het station / station omvat en voor deze mensen zorgt tot het einde van de reis. .

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat gehandicapte passagiers de knop "Disabled Passenger Notification Form" op het overzichtsscherm kunnen gebruiken en het formulier kunnen invullen terwijl ze online tickets kopen, en dat degenen die het formulier niet kunnen invullen, zich kunnen aanmelden bij het Orange Table Service Point.

"280 duizend gehandicapte burgers reisden dit jaar met de trein"

Karaismailoğlu wees erop dat het directoraat-generaal van TCDD Taşımacılık AŞ, dat dagelijks miljoenen passagiers bedient in YHT's, hoofdlijn- en regionale treinen, Marmaray en Başkentray, een van de instellingen is die de meest gehandicapte passagiers in het transportsysteem bedienen.

“TCDD Taşımacılık AŞ blijft de nodige maatregelen nemen zodat onze gehandicapte burgers gebruik kunnen maken van hun recht om comfortabel en comfortabel te reizen met passagiersvervoer per spoor, dat comfortabel, comfortabel en voordelig reizen mogelijk maakt. Alle processen, van het kopen van treinkaartjes tot het bereiken van de trein, van comfortabel reizen tot het einde van de reis, worden gepland in overeenstemming met de behoeften van onze gehandicapte burgers binnen de reikwijdte van de doelstelling 'Barrièrevrij vervoer' en de nodige ondersteuning wordt geboden. 280 gehandicapte burgers reisden dit jaar met de treinen van TCDD Taşımacılık AŞ. Sinds de lancering van de Orange Table-service op 3 december 2019 hebben ongeveer 8 duizend gehandicapte en behoeftige burgers hiervan geprofiteerd.

"Opleiding van het personeel krijgt belang voor de communicatie met slechthorenden"

Benadrukkend dat gehandicapte passagiers gemakkelijk treinkaartjes kunnen kopen of reserveringen kunnen maken met hun toegewezen lidnummers, verklaarde Karaismailoğlu dat er een bespreekbureau is toegewezen aan gehandicapte passagiers om hun kaartjes te kopen zonder te wachten, en dat personeelstraining belangrijk is om te communiceren met slechthorenden.

Karaismailoğlu verklaarde dat de vertrektijden van de treinen of de stations waar ze zullen stoppen, worden doorgegeven met audio en schriftelijke meldingen die zijn voorbereid voor dove en slechtziende passagiers, en zei dat de inhoud van het "Audioboek" slechtziende passagiers helpt hun reis met plezier te voltooien.

"YHT en andere treinen zijn gerangschikt volgens de behoeften van de passagiers"

Karaismailoğlu merkte op dat hogesnelheidstreinen en andere treinen zijn ingericht volgens de behoeften van gehandicapte passagiers, zei Karaismailoğlu: “In YHT-sets zijn twee zitplaatsbindingszones toegewezen voor gehandicapten die rolstoelen gebruiken. YHT en andere treinen worden nog steeds vervaardigd of georganiseerd volgens de behoeften van gehandicapte passagiers. " zei.

Minister Karaismailoğlu gaf ook informatie over de inspanningen van het ministerie in andere transport- en communicatiesectoren gericht op "Barrièrevrij transport en communicatie".


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties