Handtekeningen ondertekend, groene weg wordt geleverd aan havens

Handtekeningen ondertekend, groene weg wordt geleverd aan havens
Handtekeningen ondertekend, groene weg wordt geleverd aan havens

In het kader van Green Road, dat de Eskişehir-industrie met de wereld verbindt via ijzernetwerken, Eskişehir Chamber of Industry ABİGEM en Knauf Insulation İzolasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. Handtekeningen werden ondertekend tussen.


ESO-lid Knauf Insulation koos voor vervoer per spoor door de Green Road te ondertekenen, die de stadsindustrie naar de havens brengt en een milieuvriendelijkere, veiligere en goedkopere transportmethode biedt.

Voorzitter van de raad van bestuur van ESO-ABİGEM Sinan Özeçoğlu en Knauf Insulation İzolasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. Burgemeester Sinan Özeçoğlu zei tijdens de protocolceremonie ondertekend door General Manager Emre Gürcan: “Met de protocolceremonie die we vandaag hebben gehouden, denk ik dat we een ander bedrijf dat in onze stad produceert en werkgelegenheid biedt per spoor naar de havens zullen brengen. We streven ernaar om ons netwerk uit te breiden en elke fabriek op de haven aan te sluiten. Ik wil onze General Manager Emre Gürcan bedanken voor zijn steun aan het project. Ik denk dat deze handtekeningen zullen toenemen en dat ons partnerschap zal toenemen. Met het protocol zal onze Member Knauf in 2021 ongeveer 2 containers kunnen vervoeren. Op deze manier verkleint het zijn ecologische voetafdruk met wel 500 procent en bereiken de containers de havens tegen 80 procent lagere kosten. Ik wou dat het tot het goede zou leiden. " zei.

Emre Gürcan, algemeen directeur van Knauf, zei tijdens de ceremonie over het Green Road-project: “Het Green Road-project is een zeer waardevol project. Het is echt een geweldige kans. Het biedt voor elk bedrijf een groot voordeel. Om deze reden willen we iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan het project en heeft bijgedragen aan deze mogelijkheid. " zei.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties