Ministerie van Volksgezondheid moet 12 duizend gecontracteerd gezondheidspersoneel rekruteren

ministerie van gezondheid
ministerie van gezondheid

Het ministerie van Volksgezondheid koopt 12 duizend gecontracteerd gezondheidspersoneel


1. tewerkgesteld zijn in de provinciale service-eenheden van het ministerie van Volksgezondheid in het kader van artikel 657 (B) van de ambtenarenwet nr. 4 en artikel 663 / A van de wetsbesluit nr. 45, het totale aantal centrale plaatsingen dat door ÖSYM moet worden uitgevoerd volgens het resultaat van het onderzoek naar de selectie van openbaar personeel (KPSS) 12.000 gecontracteerde zorgpersoneel zal worden aangeworven.

2. De voorkeursgids KPSS-2020/14, die de gecontracteerde functies van zorgpersoneel bevat die kunnen worden geselecteerd op het niveau van het secundair onderwijs, associate degree en undergraduate, en toepassingsvereisten, zal worden gepubliceerd op de website van ÖSYM.

3. Kandidaten kunnen hun keuze maken tussen 1 december en 7 december 2020 door hun TR ID-nummer en wachtwoord in te voeren op de website van OSYM volgens de regels die zijn gespecificeerd in de voorkeursgids. De voorkeurlijsten die per post naar ÖSYM of het ministerie van Volksgezondheid worden gestuurd of met de hand worden overhandigd, zijn niet geldig.

4. De verdeling van de gecontracteerde zorgpersoneelsposities naar titel / branche en opleidingsniveau is weergegeven in de bijlage.

Het wordt bekendgemaakt aan het publiek.

het ministerie van volksgezondheid krijgt duizend zorgpersoneel met contract

het ministerie van volksgezondheid krijgt duizend zorgpersoneel met contract

het ministerie van volksgezondheid krijgt duizend zorgpersoneel met contract
het ministerie van volksgezondheid krijgt duizend zorgpersoneel met contract

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties