10 vliegtuigen per week landen in Kayseri voor Erciyes

Over een week landt het vliegtuig in Kayseri
Over een week landt het vliegtuig in Kayseri

Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Voorzitter van de Raad van Bestuur Dr. Murat Cahid Cıngı zei: “Als er geen tegenslag of een verrassing is, zullen de komende dagen bijna 10 vliegtuigen in Kayseri landen. "Buitenlandse toeristen komen met 10 vliegtuigen uit het buitenland."


Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Voorzitter van de Raad van Bestuur Dr. Murat Cahid Cıngı hield een persconferentie over de laatste situatie in het skicentrum Erciyes en de pandemische maatregelen die zijn genomen vóór het nieuwe winterseizoen.

OUDE SOVJETLANDEN VERANDEREN DE ROUTE NAAR ERCIYES

Cıngı zei dat de wereldagenda ongeveer 9 maanden opgeschud is door de pandemie en dat de hele wereld een zeer serieuze test heeft gedaan om deze kwaadaardige ziekte te bestrijden en dat er zeer intensieve studies zijn uitgevoerd. wij doen. Vanwege de pandemie kwam de voormalige sovjetsmarkt, die niet naar de Alpenlanden zal kunnen gaan en deze landen niet kan bezoeken in het kader van maatregelen zoals beperking van het luchtruim en reisbelemmeringen, met grote belangstelling naar Erciyes. We hebben de hele zomer bijeenkomsten gehouden met veel operators en agentschappen. Deze gasten hebben gereserveerd vanuit de hotels in ons stadscentrum en in Erciyes ”.

INTERNATIONALE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN VAN DIE LANDEN LANCEERDEN OOK DIRECTE GEPLANDE VLUCHTEN NAAR KAYSERİ

Voorzitter Dr. Murat Cahid Cıngı verklaarde dat er de komende dagen buitenlandse toeristen uit het buitenland zullen komen en vervolgde zijn woorden als volgt: “Als er geen tegenslag of verrassing is, zullen de komende dagen bijna 10 vliegtuigen in Kayseri landen. Buitenlandse toeristen komen met 10 vliegtuigen uit het buitenland. De meeste hiervan zijn chartervliegtuigen die we charter noemen. Bovendien werd het geplaatst op lijnvluchten vanuit Kiev, Odessa, Moskou en Kayseri. Met andere woorden, een burger van Kayseri kan zijn ticket kopen en met een directe vlucht naar Moskou of Kiev, Odessa gaan. Deze ontwikkelingen zijn zeer belangrijke mijlpalen voor onze stad. Deze ontwikkeling is de ontwikkeling die volledig is bereikt dankzij het Erciyes Tourism Center. U volgt ook op de voet, Erciyes A.Ş. voert zijn promotie- en marketingactiviteiten in het land uit sinds het zijn activiteiten startte in de winter van 2012 en heeft het in het buitenland niet verwaarloosd. We hebben vele delen van de wereld bereikt, deelgenomen aan beurzen en intensieve marketingactiviteiten uitgevoerd in landen als Rusland, Oekraïne en Polen, vooral in voormalige Sovjetlanden. Met de partners daar hebben we sinds 2017 buitenlandse toeristen met chartervluchten naar Erciyes kunnen halen. Dankzij deze toename en de interesse en interesse in Erciyes, zijn internationale luchtvaartmaatschappijen van die landen begonnen met het brengen van gasten naar Kayseri met rechtstreekse lijnvluchten. Dit jaar werd geregistreerd als een belangrijke ontwikkeling. "

VEILIG BEDRIJFSCERTIFICAAT ONTVANGEN VOOR ALLE BEDRIJVEN

Cıngı herinnert eraan dat de eerste graads zorgen van toekomstige gasten de covid pandemie zijn, en zei: “We hebben hier pandemische maatregelen genomen die zowel onze lokale als buitenlandse gasten gelukkig zullen maken en zich in een veilige omgeving zullen voelen. Gedurende de zomer hebben we gelukkig onze maatregelen genomen in de strijd tegen de pandemie in Erciyes, in het kader van de beslissingen van onze regering, zoals beoogd door onze staat. Het zal voor ons natuurlijk niet voldoende zijn om het skigebied veilig te maken, want de gasten zullen tijd doorbrengen in restaurants en cafés, ski's huren bij skiverhuurwinkels en winkelen. Omdat het een sociaal gebied is, hebben we daarom al onze bedrijven de berg op geleid om veiligheidscertificaten te behalen. We hielden keer op keer bijeenkomsten. Onder leiding van de Kayseri Metropolitan Municipality, Department of Environmental Protection, hebben we ook al onze bedrijven certificaten voor veilig gebruik verkregen. "Onze hotels hebben al de certificaten voor veilig toerisme ontvangen in het kader van de sancties die zijn opgelegd door ons Ministerie van Toerisme."

Cıngı zei dat ze binnen korte tijd nieuw goed nieuws zullen brengen: “Onze inspanningen om een ​​veilige omgeving van 360 graden in Erciyes te creëren, zijn bijna afgerond. We hebben een aanvraag ingediend bij de International Standard Firms met de documenten die Erciyes zullen registreren als een veilig skiresort, en we hopen dat het binnen korte tijd zal worden afgerond, ”zei hij.

KOVID 19 OBSERVATIEKAMERS GEVESTIGD

Later, Erciyes A.Ş. Zafer Akşehirlioğlu, plaatsvervangend algemeen directeur, gaf een presentatie over de pandemische maatregelen die zijn genomen in het skicentrum Erciyes. Akşehirlioğlu verklaarde dat Erciyes, dat het vlaggenschip van het wintertoerisme is geworden, skiliefhebbers een veilige en gezonde vakantie zal bieden door alle voorzorgsmaatregelen te nemen in het proces om Kovid-19 te bestrijden. Met Erciyes Ski Center valt de meest geprefereerde bestemming van lokale en buitenlandse toeristen op. Onze gondels en kabelbanen worden sinds maart gedesinfecteerd. Er worden koortsmetingen en -controles uitgevoerd en sindsdien blijft onze maskeerplicht bestaan. We zorgen voor natuurlijke ventilatie in onze gondels, handdesinfectiemiddelen en waarschuwingswaarschuwingen zijn geplaatst sinds het instappen en landen van onze gasten gescheiden zijn, en het desinfectieproces wordt uitgevoerd nadat onze gasten uit elke gondel zijn afgedaald. We hebben Kovid 19 observatieruimten gecreëerd, in geval van een verdachte situatie nemen we deze mee naar deze kamer en sturen onze zorgteams daar naartoe. "

DE EERSTE EN ENIGE DOCUMENTEN VAN TURKIJE OF met SKICENTRUM

Alle onderzoeken die in het skicentrum Erciyes zijn uitgevoerd, tonen aan dat skiliefhebbers een veilige wintervakantie kunnen hebben. Kayseri Erciyes Inc., het eerste en enige professionele bergmanagementbedrijf van Turkije Erciyes Ski Resort, beheerd door de International Standards Organization (ISO), International Certification Association (IQNet) en het Turkish Standards Institute (TSE) om het ISO 9001 Quality Management System-certificaat, het ISO 10002 Customer Satisfaction Management System-certificaat en IQNet, het internationale erkenningscertificaat, te behalen. het eerste en enige skigebied van Turkije draagt ​​de titel.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties