De brug van Sayed, die van levensbelang is voor de regio, werd geopend in Yenişehir

De Söylemiş-brug die 5 buurten in Yenişehir met elkaar verbindt, is geopend
De Söylemiş-brug die 5 buurten in Yenişehir met elkaar verbindt, is geopend

Baba Sultan Park, waarvan de landschapswerkzaamheden zijn voltooid, en de Söylemiş-brug, die door de grootstedelijke gemeente Bursa naar Yenişehir werd gebracht en verbinding maakt met de wijken Söylemiş, Yolören, Çeltikçi, Karasıl en Çardakköy, werden geopend met een ceremonie.


Bursa Metropolitan Municipality, die de projecten realiseert die Bursa naar de toekomst zullen brengen op elk gebied, van transport tot infrastructuur, van historisch cultureel erfgoed tot het milieu, met beslissende stappen, opent investeringen die de kwaliteit van leven in 17 districten zullen verhogen. Bursa Metropolitan Municipality, dat zich richt op werken zoals slimme kruispunttoepassingen, wegverbreding, het verhogen van de kwaliteit van voertuigen voor openbaar vervoer en optimalisatie van het spoorwegsysteem om radicale oplossingen voor vervoer te produceren, wat het meest fundamentele probleem van Bursa is, zet zijn transportinvesteringen in de districten voort zonder te vertragen. In 1973 werd in het district Söylemiş in het district Yenişehir van Bursa de grootstedelijke gemeente afgesloten voor verkeer en vervolgens werd een nieuwe brug van 12 meter breed en 45 meter lang gebouwd in plaats van de ingestorte brug. Aangezien de buurten Yolören, Çeltikçi, Karasıl en Çardakköy zich op de Yenişehir - İnegöl-weg bevinden, Söylemiş, Subaşı, Orhaniye, Osmaniye, Akçapınar, Çayırlı, Ayaz, Akbıyık is een alternatieve route naar de Söylemiş-brug voor de Söylemiş, Subaşı, Akçapınar, Çayırlı, Ayaz, Akbıyık en de andere weg naar de Buurt van Söylemi. werd in gebruik genomen. Bursa Metropolitan Mayor Alinur Aktaş, Yenişehir Mayor Davut Aydın, Yenişehir District Governor Suat Seyitoğlu, AK Party District Governor Fikret Hatipoğlu, MHP Provincial Vice President Cemal Ersoy, MHP District Chairman Ömer Gürsoy en de lokale bevolking waren aanwezig.

Baba Sultan Park werd geopend

Een ander werk dat door de Metropolitan Municipality naar Yenişehir werd gebracht, was het landschap van Baba Sultan Park. Baba Sultan Park, een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen van de mensen in de wijk, die werd gebouwd door Orhan Gazi omdat hij deelnam aan de veroveringen van Osman Gazi en Orhan Gazi met zijn mannen, werd vanaf het begin gerenoveerd. De stenen muur rond het park met een oppervlakte van ongeveer 26 duizend vierkante meter werd vernieuwd en er werd een vierkant van 3250 vierkante meter gebouwd rond de Postumpost-moskee op het hoogste niveau van het park. Baba Sultan Park voegde waarde toe aan de wijk met zijn wandelpaden, waterwegen en landschapsarchitectuur. President Aktaş en protocolleden, die het openingslint samen doorknipten, trokken vervolgens door het park.

161 miljoen investering in Yenişehir

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de Bursa Metropolitan Municipality, zei dat ze als Metropolitan Municipality de afgelopen 3 jaar 161 miljoen 500 TL in Yenişehir hebben geïnvesteerd. Burgemeester Aktaş herinnert eraan dat het leeuwendeel van de investeringen in Yenişehir met 80 miljoen TL de transportinvesteringen betreft, zei burgemeester Aktaş: “Transport en infrastructuur zijn onmisbaar in alle districten. In onze wijk Yenişehir hebben we met BUSKI circa 97 kilometer drinkwater, 28 kilometer rioolleidingproductie, 10 magazijnen en 5 kilometer beekreiniging uitgevoerd. In de afgelopen 3 jaar hebben we 44 kilometer heet asfalt, 84 kilometer oppervlaktecoating, 37.500 vierkante meter grensverharding, 4.600 meter automatische reling, 80.000 vierkante meter parket, 21.500 vierkante meter parketvloer en 4 bruggen in Yenişehir gewonnen. Daarnaast blijven we waarde toevoegen aan Yenişehir met park- en groenvoorzieningen en restauraties in het kader van historisch en cultureel erfgoedstudies. "Ik wens dat de Söylemiş-brug en het Baba Sultan-park, dat we vandaag hebben geopend, gunstig zijn voor Yenişehir".

Met de Metropolitan worden onze buurten mooier

Burgemeester Davut Aydın van Yenişehir zei ook dat Yenişehir stevige stappen zet in de richting van haar doel om een ​​meer leefbare stad te worden door de schaal te breken. Verwijzend naar de inspanningen om een ​​perceptie op sociale media te creëren, zoals 'Metropolitan doet Yenişehir niets', zei Aydın: “We wonen in Yenişehir, het beste voorbeeld van de volksalliantie. Deze brug, die de districten Karasıl en Söylemiş met elkaar verbindt, werd in een korte periode van 7 maanden gebouwd door onze grootstedelijke gemeente. Metropolitan bedient Yenişehir, onze buurten worden mooier met Büyükşehir. Deze investeringen zijn niet mogelijk zonder de steun van Metropolitan. Ik zeg dit met trots. Ik wil onze Metropolitan Municipality Mayor bedanken voor hun steun aan ons district ”.

Yenişehir districtsgouverneur Suat Seyitoğlu bedankte burgemeester Aktaş voor zijn bijdragen en herinnerde eraan dat de Metropolitan Municipality serieuze investeringen heeft gedaan in zowel het platteland als in het districtscentrum.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties