Seizoensvoorbereidingen Vervolg bij het Yedikuyular Skicentrum

De seizoensvoorbereidingen gaan door in het skigebied Yedikuyular
De seizoensvoorbereidingen gaan door in het skigebied Yedikuyular

Burgemeester Güngör zei dat de verbreding van wegen, bedesten en bungalowwoningen snel doorgaan in de Yedikuyular-regio: "Ik wens ons werk bij Yedikuyular Ski Centre, een belangrijk wintertoerisme centrum van onze stad en de regio", zei hij.


Hayrettin Güngör, burgemeester van de Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, verklaarde dat de seizoensvoorbereidingen ononderbroken doorgaan in het Yedikuyular Ski Center. Met de werkzaamheden van het Department of Science zijn de verbreding van de slagaders die toegang geven tot de regio en de bouw van de overdekte bazaar in het gebied waar het skicentrum zich bevindt voltooid. Voorzitter Güngör zei: “We verrichten koortsachtig werk in de regio. Onze teams zetten hun voorbereidingen voor het seizoen intensief voort ”.

Bedesten en Bungalowwoningen

Burgemeester Güngör verklaarde dat naast wegverbreding en bedestenconstructie voor het eerst in de regio accommodatie zal worden verleend, en zei: “Onze lokale uitbreidingswerken gaan door op de slagader die toegang geeft tot ons Yedikuyular Skicentrum. Ook bouwen we een overdekte bazaar in de regio waar de verkoophuizen die we vorig jaar besteld hebben, besteld hebben. We zijn met dit werk tot een einde gekomen. Dit jaar zullen we voor het eerst onderdak bieden aan onze bezoekers in ons skicentrum. We hebben onze drinkwater- en rioleringinfrastructuur voltooid. De bouw van 25 bungalowwoningen wordt ook snel afgerond ”.

Bebossing wordt ook gedaan

Om aan te geven dat ze ook begonnen zijn met bebossing in de regio, zei Güngör: “Onze teams blijven 100 jeneverbesbomen planten in ons Yedikuyular skicentrum. Hopelijk verhogen we dit jaar de standaarden van ons Yedikuyular Skicentrum met bedesten en bungalowwoningen. Ik wens veel succes met ons werk bij het Yedikuyular Ski Centre, een belangrijk wintertoerisme centrum van onze stad en de regio ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties