Minister Karaismailoğlu: 'We zullen Kayseri kennis laten maken met de hogesnelheidsspoorlijn'

we zullen minister karaismailoglu kayseri introduceren met snelle spoorweg
we zullen minister karaismailoglu kayseri introduceren met snelle spoorweg

Minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu antwoordde: "We zullen Kayseri kennis laten maken met de snelle spoorweg" over het onderwerp van de hogesnelheidstrein, die werd geuit door burgemeester Büyükkılıç vanaf het podium.


De baanbrekende ceremonie van de 7 kilometer lange Anafartalar - Stadsziekenhuis - YHT Gar Tramlijn, die is ontworpen door de Kayseri Metropolitan Municipality en zal worden gebouwd door het Ministerie van Transport en Infrastructuur, werd gehouden. Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç deed een oproep aan de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, vanaf het podium voor de hogesnelheidstrein. Minister Karaismailoğlu zei: “We zullen Kayseri kennis laten maken met de hogesnelheidstrein. "We zullen een 142 kilometer lange treinlijn aanleggen tussen Yerköy-Şefaatli-Kayseri in verbinding met de Ankara-hogesnelheidstreinlijn."

De baanbrekende ceremonie van de 7 kilometer lange Anafartalar - City Hospital - YHT Gar Tram Line werd bijgewoond door Metropolitan Mayor Dr. Georganiseerd door Memduh Büyükkılıç, minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, gouverneur van Kayseri Şehmus Günaydın, afgevaardigden van de AK-partij Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Hülya Nergis Atlımail, İsiram İsmail, Hülya Nergis Atısmail, İsiram İsmail İsmail İsmail İsmail. Ersoy, Turkse Unie van Kamers en Goederenbeurzen (TOBB) President Rifat Hisarcıklıoğlu, de provincievoorzitter van de AK-partij Saban Çopuroğlu, MHP-voorzitter Serkan Tok, burgemeesters en genodigden waren aanwezig.

"IK DANK U AAN ONZE PRESIDENT EN ZIJN TEAM"

Tijdens de ceremonie, die begon met een minuut stilte en de uitvoering van het volkslied, zei de burgemeester van de Metropolitan Municipality, Dr. Memduh Büyükkılıç voert het woord. President Recep Tayyip Erdogan begon zijn toespraak door de minister van Transport Adil Karaismailoğlu en zijn hardwerkende en ijverige team, ministers en parlementsleden te bedanken en zei: “Als we om ons heen kijken, hebben we Kayseri ontwikkeld, een onmisbare ster in het midden van Anatolië, dat 8 steden omvat, We streven ernaar om het naar betere punten te brengen. Als arts met de filosofie van "laat de mensen leven zodat de staat leeft", kan ik niet voorbij zonder onze dank uit te spreken aan onze president. Ik wil de heer de president en zijn team bedanken voor het presenteren van ons stadsziekenhuis met 600 bedden naast ons aan deze stad en voor het verlenen van een dergelijk werk dat opnieuw werd gewaardeerd tijdens de pandemische periode. Ik wil onze toegewijde zorgprofessionals nogmaals bedanken. "Ik zou u er nogmaals aan willen herinneren dat we de masker-, afstands- en schoonmaakregels nooit mogen negeren om de last van onze zorgverleners te verlichten in de epidemie die zich weer in de wereld begint te mobiliseren."

PRESIDENT BÜYÜKKILIÇ VROEG DE HIGH-SPEED TREIN AAN MINISTER KARAİSMAİLOĞLU

In zijn toespraak vertelde burgemeester Büyükkılıç minister Adil Karaismailoğlu dat ze een duidelijke en duidelijke verklaring verwachtten over de hogesnelheidstrein van Kayseri: “Het proces dat is geïnitieerd door onze president in Istanbul en ons team in Kayseri sinds 1994, alhamdulillah, met het vertrouwen en de liefde van onze inwoners van Kayseri, het is naar vandaag verhuisd met het begrip hen waardig te zijn. Onze medeburgers van Kayseri kennen, houden van en vertrouwen op het werk dat we doen in een cultuur van harmonie, maar we weten dat er aspecten zijn die nog meer gedaan moeten worden en dat we moeten proberen om ze waardig te zijn in termen van service. Trouwens, onze stadgenoten van Kayseri houden van en steunen onze president, en dit is duidelijk. Onze president wijdt altijd een speciale plaats aan Kayseri in zijn hart en houdt van ons. Nu zeg ik tegen onze minister van Transport en Infrastructuur door iets te ver van hier te gaan; “Meneer de minister, we wachten op de aankondiging over de Kayseri-hogesnelheidstrein met instructies van onze president. Omdat ik nu wil benadrukken dat onze Kayseri niet de kans moet krijgen om erover te speculeren, commentaar te geven of erover te praten in verschillende media, en dit onderwerp als materiaal te maken ”.

President Memduh Büyükkılıç zei dat Kayseri is uitgerust met een tramnetwerk en zei: “Laat mensen leven zodat de staat kan leven. Ik wil onze minister Mehmet Özhaseki van hieruit bedanken. Aan dit werk wordt nu een nieuwe 35 kilometer lange lijn toegevoegd die door het ministerie van Verkeer en Infrastructuur moet worden aangelegd, waardoor onze 7 kilometer lange Kayseri wordt uitgerust met een tramnetwerk. Deze lijn begint bij de halte Belsin Anafartalar, komt naar de Intercity Terminal, passeert van daaruit ons Stadsziekenhuis, dat onze trots is naast onze Sugar Factory, en komt naar dit gebied, dat is gepland als hogesnelheidstreinstation, naast de Nuh Naci Yazgan University. Er is hier een site, een van de belangrijkste projecten van onze meubelfabrikanten, en ik herdenk onze vriend Mehmet Ali Çevrim, de oprichter, met genade. Behalve niet van Anatolië, heeft een van de grootste winkelcentra van Turkije kumsmall. Er is een centrum dat zich voor de wereld zal openen vanuit Kayseri, de meubelhoofdstad, dat 80 procent van de meubelindustrie zal bedienen. Het werk aan de tram, die al deze schoonheden bevat, wordt uitgevoerd door ons Ministerie van Transport en ik bedank hen en hun team. Bovendien doen we als Kayseri Metropolitan Municipality de aanbesteding voor een nieuwe lijn van Talas naar de Martyr Furkan Doğan-slaapzaal van 5.5 kilometer op 30 december. Hij zei: "Veel geluk voor onze stad".

DE PRESIDENT BÜYÜKKILIÇ SORTEERDE DE VERZOEKEN VAN KAYSERİ EEN voor een AAN DE MINISTER

Toen hij de verzoeken van Kayseri een voor een bestelde bij de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, zei burgemeester Büyükkılıç: “We hebben het 4 kilometer lange gedeelte van onze Bekir Yıldız Boulevard twee dagen geleden geopend. Tegelijkertijd hebben we het vierde blad op het viaduct van het Stadsziekenhuis voltooid en in gebruik genomen. Op dit punt zou ik hier tegen onze minister van Transport en Infrastructuur en zijn gewaardeerde team willen zeggen dat de twee klaverblaadjes van onze Nuh Naci Yazgan Universiteit voor onze universiteit ontbreken. Onze felahi-vrienden fluisterden ook in mijn oor. Ze zeiden: 'Oh mijn president, vergeet onze weg naar Göğdere niet. Schiet niet op de boodschapper. Het Erciyes Turkije-project is onze trots op onze stad, onze wereldklasse. Herinnerend dat de hoofdweg die door het centrum van ons Erciyes-project tussen Develi en Kayseri loopt in winterse omstandigheden verkeerschaos en verwarring veroorzaakte, als je denkt dat 80-100 duizend burgers uit die regio onmiddellijk naar de noordkant van de regio komen, van onze minister van Snelwegen is binnen het transportnetwerk. Ik zou graag willen zeggen dat we ze dankbaar zullen zijn als ze instructies geven voor een studie. Bovendien werd een aanbesteding van 6 miljoen TL gehouden voor het transport tussen onze Erciyes-berg en onze pelgrims, ze gaven instructies, het werk begon, ik dank u hiervoor. Kortom, het rust Kayseri uit met projecten van 100 miljoen 1 duizend vierkante meter Recep Tayyip Erdoğan National Garden, 260 miljoen vierkante meter Keykubat National Garden, zowel in termen van ontwikkeling en begrip van milieuactivisten, als door het te integreren met Cappadocië met zijn infrastructuur en zijn omgeving, groen, snelwegen, trams en luchtvaartmaatschappijen We zetten onze diensten voort met het idee het centrum van de aantrekkingskracht van de regio te zijn. "

"HOGE SNELHEIDSTREIN ZAL NAAR KAYSERI BRENGEN"

In zijn toespraak zei minister van Nationale Defensie Hulusi Akar wat hij moest doen en wat hij met de hogesnelheidstrein naar Kayseri moest brengen en zei: “De aanleg van deze tramlijn en het hogesnelheidstreinstation is een belangrijke gebeurtenis. Daarnaast is de komst van de hogesnelheidstrein een veel belangrijkere gebeurtenis. Als leden van het kabinet hebben we het ook aan onze president gepresenteerd. Wat er ook gedaan kan worden met andere investeringsinspanningen, het is mijn oprechte overtuiging dat de inwoners van Kayseri pas tevreden zullen zijn als de hogesnelheidstrein in Kayseri aankomt. Wat doen en regelen we dit probleem met de hogesnelheidstrein. Deze investering in de tramlijn is een uiterst belangrijke investering. Onze Kayseri heeft zich ontwikkeld met de gedane investeringen, hij blijft zich ontwikkelen ”.

"WIJ ZULLEN KAYSERİ INTRODUCEREN MET FAST SPOORWEG"

In zijn toespraak gaf minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu het goede nieuws over hogesnelheidstreinen en zei: “Ik ben blij dat ik in Kayseri ben, het hart van Anatolië met zijn duizenden jaren beschaving. We komen elke keer naar Kayseri met het goede nieuws van nieuwe projecten. Vandaag leggen we de basis voor twee belangrijke projecten. We hebben meer dan 6 miljard 346 miljoen lira geïnvesteerd in transport- en communicatie-infrastructuur in Kayseri. Er is een 294 kilometer lang spoorwegnet in Kayseri binnen de provinciegrenzen. We laten Kayseri kennismaken met de snelle spoorweg. Met het hogesnelheidsspoorproject Yerköy Kayseri zullen we een 142 kilometer lange treinlijn aanleggen tussen Yerköy-Şefaatli-Kayseri in verbinding met de hogesnelheidstrein van Ankara. We bouwen een logistiek centrum met een transportcapaciteit van 620 miljoen ton op een oppervlakte van 1.80 duizend vierkante meter op de locatie Boğazköprü. "We hebben de laadklep en de infrastructuur en bovenbouw van 4 wegen voltooid in het kader van de eerste fase."

Kayseri-gouverneur Şehmus Günaydın verklaarde ook dat het een baanbrekende ceremonie is die zal voorzien in een belangrijke behoefte aan Kayseri, en bedankte iedereen die heeft bijgedragen om deze investering naar de stad te brengen.

Na de toespraken werd de eerste plechtigheid van de nieuwe tramlijn door het protocol gehouden.
Dit 7 kilometer lange spoorwegsysteemproject, dat zal worden voortgezet vanaf het Anafartalar Station van de bestaande tramlijn in Kayseri en het zal verbinden met de Intercity Bus Terminal, het City Hospital, Nuh Naci Yazgan University en het YHT Station vanaf de Mobilyacılar Site, zal een zeer functionele transportinfrastructuur creëren. In het kader van het project zullen ook 5 binnenlandse tramvoertuigen worden voorzien.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties