Turk Bayraklı Tussenkomst op Koopvaardijschip is onwettig

Het is in strijd met de wet van het grote operatiecentrum van de Europese Unie
Het is in strijd met de wet van het grote operatiecentrum van de Europese Unie

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, kwam vandaag naar Tekirdağ om een ​​reeks bezoeken en onderzoeken af ​​te leggen. Allereerst Karaismailoğlu, die het National Maritime Safety and Emergency Response Center UDEM bezocht, in zijn toespraak hier, met de instructies van het Irini Operation Center van de Europese Unie, Bayraklı Hij veroordeelde de interventie op een koopvaardijschip en zei dat het geen wet had.

"De instructie van het Eirene Operation Center van de Europese Unie is tegen de wet"


Een Turks oorlogsschip voer op zondag 22 november in internationale wateren, in opdracht van het Irini Operations Center van de Europese Unie. Bayraklı een commercieel schip naar de interventie die doet denken aan ministers Karaismailoğlu: "Dit is niet de interventie van de vlagstaat in het proberen om de toestemming van onze goedbedoelde regering te verkrijgen zonder de toestemming van Turkije, is in strijd met het internationaal recht. Tot nu toe is er geen concreet bewijs aangedragen dat verdachten onthult, en in de verklaringen van de Europese Unie wordt gesteld dat de route van het schip een reden tot verdenking is. Dit is een onaanvaardbare rechtvaardiging. De voorwaarden zijn zeker voor u om in te grijpen in een schip in het internationale recht, ”zei hij.

"Alle relevante instellingen van ons land geven de nodige afstemming"

Minister Karaismailoğlu zei: “Deze interventie, die de vrijheid van navigatie van handelsschepen negeerde, was niet alleen een stap die de maritieme handel zou verstoren. Ze behandelden onze zeevarenden als criminelen en verzamelden ze in een kamer en werden onderworpen aan fysieke tussenkomst in een stijl die niet in overeenstemming was met het internationale recht. "Alle relevante instellingen van ons land reageren gecoördineerd op deze stap, die een ernstige bedreiging vormt voor de duurzaamheid van de maritieme handel."

"De hoeveelheid zeevervoer in onze buitenlandse handel is gestegen van 57 miljard dollar tot 222.1 miljard dollar"

Minister Karaismailoğlu maakte ook de groeicijfers van de zeewegen tussen 2003-2019 bekend. Karaismailoğlu zei: “Het aantal van onze scheepswerven is gestegen van 37 naar 83. De hoeveelheid zeevervoer in onze buitenlandse handel steeg van 57 miljard dollar tot 222.1 miljard dollar, en de buitenlandse handelstransporten via zeewegen namen toe van 149 miljoen ton tot 353 miljoen ton. "Het aantal passagiers dat op cabotagelijnen wordt vervoerd, is gestegen van 99.8 miljoen tot 150.3 miljoen, en het aantal voertuigen dat met cabotageregels wordt vervoerd, is gestegen van 6.2 miljoen tot 13.4 miljoen."

"UDEM was in 2020 uitgerust met 10 miljoen lira aan apparatuur en materialen"

Minister Karaismailoğlu benadrukte dat UDEM het coördinatiecentrum en het brein is van het land in de reactie op mariene vervuiling, zei minister Karaismailoğlu: “UDEM is uitgerust met apparatuur en materialen om in te grijpen bij vervuiling veroorzaakt door olie en andere schadelijke stoffen van 2020 miljoen lira in 10, waardoor de strijdkracht toeneemt tegen mogelijke vervuiling in de zeeën. " zei.

Minister Karaismailoğlu, na het UDEM-bezoek; Hij bezocht het National Storage Center, Training and Test Pool. Karaismailoğlu zal om 14.00 uur de openingsceremonie van de 1e etappe van Hayrabolu-Tekirdağ Road bijwonen en zijn bezoeken zullen gedurende de dag worden voortgezet.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties