Voetgangersoversteekplaatsen met drukknoppen zijn contactloos gemaakt in Trabzon

Oversteekplaatsen voor voetgangers in Trabzon worden contactloos gemaakt
Oversteekplaatsen voor voetgangers in Trabzon worden contactloos gemaakt

Trabzon Metropolitan Municipality maakt oversteekplaatsen voor voetgangers met knoppen in gebieden met druk stadsverkeer contactloos. Met de contactloze verlichte en hoorbare akoestische voetgangersknoppen die in het kader van het onderzoek zijn geïmplementeerd, zullen personen met speciale behoeften veiliger de straat kunnen oversteken.


In het kader van het werk van de Metropolitan Municipality Department of Transportation worden voetgangersknoppen vervangen door contactloze verlichte en hoorbare akoestische knoppen om ervoor te zorgen dat voetgangers veilig oversteken op plaatsen met veel verkeer.

STUDIE GEDAAN IN 8 AFZONDERLIJKE REGIO'S

In de verklaring van Trabzon Metropolitan Municipality over het onderwerp: “Met onze contactloze akoestische voetgangersknoppen met licht en geluid is het de bedoeling om de weg open te stellen voor voetgangers, zodat voetgangers niet wachten op verkeer terwijl ze de straat oversteken. Allereerst worden er onderzoeken uitgevoerd in ziekenhuizen en scholen, en in gebieden met veel voetgangersverkeer. De contactloze voetgangersknop kan het signaal tot op 10 cm afstand detecteren zonder dat er fysiek contact nodig is. Om een ​​knop-triggersignaal te laten optreden, moeten voetgangers hun handen ten minste 1 seconde op de detectieafstand van de sensor houden. Het geactiveerde product krijgt ook audio-informatie voor slechtziende voetgangers als 'stop rood verlicht, passeer groen'. Het maakt akoestisch geluid zowel automatisch als op basis van het omgevingsgeluidsniveau. Het woord stop op het product is verlicht voor slechthorende voetgangers. In deze context werden contactloze licht- en akoestische voetgangersknoppen uitgevoerd onder het gouverneurschap van Trabzon, onder de Hagia Sophia, voor de centrale bank, voor het Sarajevo-park, voor de kust van Beşirli, voor het provinciaal directoraat Milieu en verstedelijking, Beşirli Kancalar-site, Gülbahar Hatun-gezondheidscentrum, Fatihar Hatun-gezondheidscentrum. Er wordt gezegd dat er nieuwe transformatiewerken gepland zijn in gebieden met een hoge voetgangersstroom.

HET IS EEN MOOIE TOEPASSING

De burger met speciale behoeften die de contactloze verlichte en hoorbare akoestische voetgangersoversteekplaatsen gebruikte, zei: “Het was een goed werk voor de veiligheid van voetgangers. God zegene onze Metropolitan Mayor. Het is een erg leuke applicatie. "Veel succes voor ons allemaal."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties