Aksaray Railway Geuit bij TOBB Economy Council

Aksaray-spoorweg werd genoemd tijdens de tobb-economie
Aksaray-spoorweg werd genoemd tijdens de tobb-economie

President Rifat Hisarcıklıoğlu, president Recep Tayyip Erdogan en verschillende ministers met deelname van TOBB Twin TOBB Turkije Economische Raad van de Turkse Kamer en Effectenbeurzen Unie (TOBB), president van Turkije, sprak in zijn toespraak de behoeften van Aksaray Railway uit.


TOBB-voorzitter M. Rifat Hisarcıklıoğlu, georganiseerd door de Turkse Economische Raad; President Recep Tayyip Erdoğan, vicepresident Fuat Oktay, minister van Financiën en Financiën Lütfi Elvan, minister van Land- en Bosbouw Bekir Pakdemirli, minister van Handel Ruhsar Pekcan, minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailo en TOBB bestuursleden, via videoconferentie vanuit de TOBB Twin Towers Conference Hall.

In zijn toespraak herinnerde TOBB-president M. Rifat Hisarcıklıoğlu eraan dat ze in 2003 de Economische Raden lanceerden op instructie van president Erdoğan: “Sindsdien ben je altijd bij ons geweest. Je bracht heel goed nieuws in deze zaal. Weet je, dit jaar konden we geen Algemene Vergadering houden vanwege de pandemie. Maar bedankt, welkom in het hart van de Turkse zakenwereld om naar onze problemen te luisteren en te overleggen over oplossingen ”.

Een verklaring afleggen over de economische raad waarin Aksaray de behoefte aan de spoorlijn het meest heeft uitgedrukt in de regio Centraal-Anatolië, zei ATSO-president Göktaş; “Vanwege de Covid-19 pandemie die de wereld treft, werd de TOBB Economic Council dit jaar online gehouden via het Webinar-programma. Terwijl onze president Recep Tayyip Erdoğan en TOBB-president M. Rifat Hisarcıklıoğlu positieve boodschappen gaven aan de economie en zakenwereld van ons land, sprak Aksaray ook de behoefte uit aan spoorwegen. De stappen die we hebben genomen om de spoorwegverbinding Ulukışla-Aksaray in de kortste tijd te realiseren, beginnen elke dag hun vruchten af ​​te werpen en beginnen op elk platform tot uitdrukking te komen.

Investeringen en we beginnen een periode binnen te gaan waarin deze periode zal worden gereconstrueerd, een omgeving van vertrouwen als aan de vereisten wordt voldaan spoorweg Aksaray in Centraal Anatolië, een van de grootste steden van Turkije zal in Aksaray OSB zijn. Binnenlandse en buitenlandse investeerders zijn Aksaray gaan zien als een attractiecentrum. Terwijl dergelijke situaties, als ze ongetwijfeld zullen worden weggegooid, spoorweg Aksaray, stichtingen van een nieuwe industriestad in Turkije en met name buitenlandse investeerders zullen profiteren van de kansen van ons land en Aksaray. In deze context willen we onze dank uitspreken aan onze TOBB-voorzitter voor het uitdrukken van de spoorweg die onze stad nodig heeft bij de Economische Raad. Hopelijk bereikt Aksaray de spoorweg zo snel mogelijk met de inspanningen en inspanningen van onze beste gouverneur, plaatsvervangers, burgemeester en hoofden van ngo's. Ik zou willen dat de berichten die naar de gemeente zijn gestuurd, ons land en onze zakenwereld geluk brengen ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties