TCDD-delegatie voor Tanzaniaanse spoorwegen

tcdd-delegatie bij de spoorwegen in Tanzania
tcdd-delegatie bij de spoorwegen in Tanzania

Hij bracht in zijn geschiedenis een technisch bezoek aan Tanzania Railways met de delegatie onder leiding van TCDD Deputy General Manager Metin Akbaş.


Er werd een bijeenkomst gehouden met deelname van de TCDD-delegatie en de TRC-delegatie onder leiding van de General Manager van Tanzania Railways Organization (TRC) Masanja K. Kadogosa.

In de vergadering, TRC General Manager Kadogosa; Hij verklaarde zeer tevreden te zijn met de bijdragen van Turkse aannemersbedrijven in de projecten die door het hele land worden uitgevoerd, en gaf aan nog meer te willen profiteren van de ervaring van de Turkse spoorwegsector gedurende een eeuw. Hij benadrukte dat de uitgebreide trainingen die eerder door TCDD werden gegeven aan 202 Tanzaniaanse spoorwegmaatschappijen over spoorweginfrastructuur en bovenbouw in hoge mate hebben bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van de ervaring en competentie van de Tanzania Railway Corporation.

Tijdens de bijeenkomst werden mogelijke gebieden van samenwerking, het delen van ervaringen, training en adviesvraagstukken op het gebied van spoorwegen tussen de twee spoorwegorganisaties besproken en werd informatie gegeven over de lopende en geplande projecten in Tanzania.

Metin Akbaş, plaatsvervangend algemeen directeur van de TCDD, en zijn gevolg brachten een technisch bezoek aan de IIala-projectsite en de Darüsselam-Morogoro SGR-lijn.

Tanzania's eerste 1.435 spooroverspanning, elektrische en signaal (ERTMS Level-2) lijnfunctie, en de aanleg van de lijn, bestaande uit 202 km tussen Dar es Salaam en Morogoro en 336 km tussen Morogoro en Makutupora, wordt uitgevoerd door het Turkse contracterende bedrijf. . Het eerste deel van de lijn in aanbouw zal naar verwachting in 538 in gebruik worden genomen. Bedrijfsopeningen in het proces van inbedrijfstelling van testen en inbedrijfstelling, bediening en exploitatie, onderhoud, training, mentoring / supervisie in de Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije zullen ondersteuning bieden aan de Tanzania Railway Corporation.

TCDD plaatsvervangend directeur-generaal en de begeleidende tekst Akbas bracht ook een bezoek aan de Turkse ambassade in Dar es Salaam, ambassadeur hield een ontmoeting met plaatsvervangend secretaris van eer Release 2.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties