Nationale prijs Şanlıurfa Metropolitan City European Mobility Week 2020

sanliurfa buyuksehire europe mobility week jaar nationale prijs
sanliurfa buyuksehire europe mobility week jaar nationale prijs

Met de meest actieve deelname aan de Europese Mobiliteitsweek, die steden en gemeenten aanmoedigt om duurzame vervoersmaatregelen te nemen, staat de Metropolitan Municipality op de derde plaats van de grootstedelijke gemeenten die de Nationale Mobiliteitsweek 2020-prijzen hebben gewonnen.

CONCURRENTIE WAS DE GROOTSTE DEELNAME MET 551 GEMEENTEN IN TURKIJE


als initiatief van de Europese Commissie om de mobiliteit in steden in elk jaar, 16-22 september, te verbeteren, veilig wandelen en fietsen om een ​​stad te creëren die toegankelijk is door het creëren van paden en gemeentelijke permanente maatregelen te nemen om de georganiseerde Europese Mobiliteitsweek te promoten om dit jaar de hoogste deelname ter wereld te promoten, de 551 gemeenten van het land met Turkije is gebeurd.

De Turkse Unie van gemeenten, gemeenten en andere gemeenten om dit onbaatzuchtige werk ook te ondersteunen om de meest actieve gemeenten in 2019 aan te moedigen, werd toegekend in 2020.

Voorzitterschap Local Government Policies Board Vice-president Prof. Dr. Sukru Karatepe voorzitterschap, Milieu en Stedelijke Planning Ministerie van Lokaal Bestuur en Algemeen Directeur van Turan Konak, Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie Voorzitterschap Sectoraal Beleid President Bush Apartment Altınordu, Transport en Infrastructuur Ministerie van Infrastructuur Investeringen Directoraat-generaal van de afdeling van Fatih Smoke, Europese Unie delegatie naar Turkije Sectormanager, Transport en Infrastructuur Investeringen Akif Turkel en de Turkse telersvereniging van gemeenten Secretaris-generaal Birol, gevormd met deelname van de jury, evalueerde het werk van de gemeenten waarop de wekelijkse bijeenkomst op 25 november plaatsvond.

Als resultaat van de uitgevoerde evaluaties, 22 grootstedelijke gemeenten, 51 gemeenten met een bevolking van meer dan 3 duizend en 100 gemeenten, waaronder 3 gemeenten met minder dan 100 duizend inwoners, werden toegekend.

In de categorie "Weekactiviteiten" posters, posts op sociale media, briefings, muziekconcerten, filmvertoningen, verkeerstrainingen, wandelingen met brede deelname, enz. activiteiten werden geëvalueerd. In de categorie “Permanente Maatregelen” werd rekening gehouden met studies zoals de aanleg van fietspaden, de aanleg van fietsparkeerterreinen, de ontwikkeling van groenvoorzieningen, opritten voor gehandicapten en de uitbreiding van openbaarvervoernetwerken.

Tijdens de "Autovrije Dag van 22 september" werden activiteiten zoals het gratis maken van voertuigen voor openbaar vervoer en het delen van fietsen voor de hele dag en het slechts gedeeltelijk openstellen van straten en boulevards voor voetgangers geëvalueerd.

De gemeenten die de European Mobility Week 2020 National Awards hebben uitgereikt, zijn als volgt bekendgemaakt:

Metropolitan Gemeenten

  • Bursa Metropolitan Municipality
  • Mersin Metropolitan Municipality
  • Şanlıurfa Metropolitan Municipality

Gemeenten met meer dan 100.000 inwoners

  • Gemeente Uşak
  • Gemeente Yenimahalle (Ankara)
  • Gemeente Yenisehir (Diyarbakir)
  • Gemeenten met minder dan 100.000 inwoners
  • Azdavay gemeente (Kastamonu)
  • Gemeente İspir (Erzurum)
  • Safranbolu gemeente (Karabük)

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties