SAMULAŞ Gewaarschuwd! Samkart HEPP-code-identificatieperiode loopt af op 1 december

samulas waarschuwde samkart hes codedefinitieperiode eindigt in interval
samulas waarschuwde samkart hes codedefinitieperiode eindigt in interval

SAMULAŞ General Manager, Enver Sedat Tamgacı, eraan herinnerend dat burgers die bussen en trams gebruiken in het kader van coronavirusmaatregelen verplicht zijn HES-codes te gebruiken, zeggende: "De periode voor het definiëren van de HES-code voor Samkart is verlengd van 20 oktober tot 1 december" http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr en SAMULAŞ zeiden dat ze het snel en gemakkelijk konden doen via de mobiele applicatie.


Samsun Metropolitan Municipality, in overeenstemming met de circulaire uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de inspanningen om de pandemie te bestrijden en het besluit van de Samsun Governorship Provincial Hygiene Board, is op 20 oktober begonnen met de toepassing van 'elektronische HEPP-codecontrole' in voertuigen voor openbaar vervoer. De deadline tot 20 november voor burgers om hun Samkart te matchen met HES-codes is verlengd tot 1 december.

De Samsun Metropolitan Municipality deelt sinds 20 oktober elke dag de instapinformatie van gepersonaliseerde SamKart-houders met het ministerie van Volksgezondheid. Het ministerie voert een strafrechtelijke procedure uit door patiënten of contacten te identificeren die zich buiten bevinden terwijl ze in quarantaine zouden moeten zijn.

DEFINITIE MOET TOT 1 DECEMBER WORDEN GEDAAN

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı, die verklaarde dat 600 duizend van de 55 duizend kaarthouders in omloop werden gedefinieerd als HEPP's, zei: “We zijn op 20 oktober begonnen met de toepassing van de HEPP-code-identificatie in overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hiervoor stellen we 20 november als deadline. We zagen echter dat slechts 600 duizend van de 100 duizend kaarten die in Samsun in omloop waren, HES konden definiëren. Hiervoor hebben we de periode verlengd tot 1 december. Zonder de beschrijvingen thuis te laten http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr en SAMULAŞ mobiele applicatie, snel en gemakkelijk. "Onze burgers, van wie de HES-codes niet in hun Samkart zijn gedefinieerd, zullen na 1 december niet meer in bussen en trams kunnen stappen".


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties