Rebecca uit Dublin kiest EKOL-ziekenhuizen voor cosmetische chirurgie

Ekol Ziekenhuis
Ekol Ziekenhuis

Ekol International Hospitals, opgericht in 2007 in Izmir, is nog steeds de grootste aanbieder van gezondheidstoerisme voor Ierse en Britse burgers.


Ekol International Hospitals, waaraan meer dan 200 patiënten uit Engeland en Ierland de voorkeur geven, is een frequente bestemming voor patiënten in het VK.

7/24 PATIËNTENONDERSTEUNING

Het kiezen van een ziekenhuis in het buitenland voor medische behandelingen is een pijnlijk proces. Om deze reden is het erg belangrijk om een ​​vertrouwensband met patiënten te creëren. Ekol Ziekenhuizen slagen erin om voor elk van onze patiënten individueel te zorgen, met meer dan 40 internationale patiëntenrelaties. “De belangrijkste factor hierbij is om onze patiënten zich thuis te laten voelen en deze warmte te geven. Onze patiënten verblijven 3-4 nachten in het ziekenhuis voor medische behandelingen. We ondersteunen hen 24 uur per dag in hun moedertaal tijdens hun verblijf hier. De meeste van onze patiënten hoeven niet eens een begeleider mee te nemen. We zijn altijd bij hen. 'Zei de International Patient Relations Manager.

HET DOEL VAN EKOL-ZIEKENHUIZEN OM DE GEZONDHEID VAN DE PATIËNT TERUG TE NEMEN

“Patiënten komen naar ons land en ons ziekenhuis om hun gezondheid te herstellen. Met meer dan 15 jaar ervaring, hoogopgeleide artsen en hoogtechnologische medische apparatuur, bieden wij onze patiënten gezondheidszorg volgens de hoogste normen in Europa. We ontslaan al onze patiënten na volledig herstel. We zorgen ervoor dat ze geschikt zijn om naar huis te gaan. “Salih Baz, bestuurslid van Ekol Hospitals Group”, zegt.

PATIËNTEN HEBBEN DE VOORKEUR VAN EKOL-ZIEKENHUIZEN OPNIEUW EN OPNIEUW

De belangrijkste factor die kwaliteit aantoont, is continuïteit. Een patiënt die een jaar geleden in ons ziekenhuis een maagkokeroperatie heeft gehad, kiest een jaar later voor Ekol Ziekenhuizen voor plastische chirurgie. Hiervan zijn honderden voorbeelden. Dit is de grootste bron van trots voor een zorgverlener. De 29-jarige Rebekah JS uit Londen, die voor de tweede keer naar Ekol Ziekenhuizen komt, steekt de stekker uit: “Ik raad iedereen aan om naar Ekol Ziekenhuizen te komen. Een jaar geleden had ik een casus in mijn maag, nu kom ik voor mijn plastic. "

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties