Adana Metropolitan bushaltes produceren zijn eigen

produceert zijn eigen bushaltes in Adana
produceert zijn eigen bushaltes in Adana

Adana Metropolitan Municipality bespaart geld door bushaltes in de stad te vervaardigen. Terwijl de door de gemeente gebouwde haltes van ijzeren profielen en hout esthetisch gewaardeerd worden, wordt het geld van de mensen beschermd doordat het goedkoper is dan gekocht.


Adana Metropolitan Municipality voegt zowel een esthetische verandering toe aan het uitzicht op de stad en bespaart geld met de bushaltes die door het eigen personeel zijn gebouwd. De bushaltes, die eerder werden aangekocht en aangekocht, worden vervaardigd met het werk van personeel van vele eenheden van de gemeente in de werkplaats die is opgericht door de afdeling Transport en de afdeling Park Bahçeler.

KAMEELSE STIJL STOP

Met de nieuwe toepassing van de Metropolitan, die werd geïnitieerd door de instructie van burgemeester Zeydan Karalar van de gemeente Adana, wordt ongeveer 140 procent bespaard op de kosten van 80 stops in de stad. Per maand worden 40 stuks geproduceerd uit de kramen die zijn geproduceerd met een camelia-uitstraling met ijzeren skelet en houten materiaal.

De haltes, die met hun camellia-uiterlijk een andere stijl geven aan de stedelijke esthetiek, worden gebruikt in het stadscentrum en in wijken. Gezondere kraampjes, vanwege het feit dat ze van hout zijn, beschermen het publiek tegen de hete zon van Adana in de zomer en tegen regen in de winter. Een ander voordeel is dat de stops van het gemeentelijk personeel groter zijn dan voorheen en dat er meer burgers tegelijkertijd van kunnen profiteren.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties