Intensieve coronavirusinspectie zal tot maandag alleen plaatsvinden

Tot en met maandag vindt er intensieve coronaviruscontrole plaats
Tot en met maandag vindt er intensieve coronaviruscontrole plaats

Het ministerie van Binnenlandse Zaken kondigde aan dat er gedurende 4 dagen intensieve inspecties zullen plaatsvinden op plaatsen waar het druk is, waaronder marktplaatsen, openbaar vervoer en winkelcentra.


Het ministerie van Binnenlandse Zaken zond 81 provinciale gouverneurs een circulaire over Covid-19-inspecties. In de circulaire werd gesteld dat in de gecontroleerde sociale levensperiode in het kader van de bestrijding van de coronavirusepidemie de naleving van de voor alle business lines en leefgebieden vastgestelde maatregelen, evenals schoonmaak-, masker- en afstandsregels van groot belang is voor het succes van de bestrijding van de epidemie.

In de circulaire, waarin staat dat mijn audits met hoge zichtbaarheid in de coördinatie van gouverneurs / districtsgouverneurs een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de strijd tegen de epidemie, werd de volgende informatie opgenomen over de inspecties die gedurende 4 dagen moesten worden uitgevoerd:

1. Onder coördinatie van gouverneurs en districtsgouverneurs in alle provincies en districten op 26-27-28-29 november 2020; Er zullen intensieve inspecties plaatsvinden voor plaatsen waar burgers in groten getale te vinden zijn, met name marktplaatsen, OV-voertuigen en winkelcentra.

2. OV-voertuigen worden één voor één gecontroleerd bij de keuring OV-voertuigen. Bijzondere nadruk zal worden gelegd op beperking van de passagierscapaciteit, indiening van de HES-code, de verplichting om een ​​masker te dragen en het nemen van noodzakelijke hygiënische / reinigingsmaatregelen in transportvoertuigen.

3. De marktplaatsbeheerder wordt bepaald door de relevante lokale overheden, afzonderlijk voor elke marktplaats, en onmiddellijk gedeeld met de gouverneurs / districtsbesturen.

4. De communicatie en coördinatie van de marktplaatsmanagers, die verantwoordelijk zullen zijn voor de maatregelen die moeten worden genomen om de epidemie te bestrijden en voor de naleving van de vastgestelde regels, worden effectief verzekerd.

5. Bij de keuringen voor winkelcentra zal de nadruk worden gelegd op het voldoen aan de beperkingen van het aantal mensen dat tegelijkertijd in het winkelcentrum mag zijn en de werktijden.

6. Bij de controle van winkelcentra, in het kader van de eerder aan de provincies gezonden circulaire, zal vooral gekeken worden naar het onderhoud van de airconditioning- en filtersystemen van het winkelcentrum en of de filterwisselingen regelmatig plaatsvinden.

De coördinatie tussen lokale overheden, algemene wetshandhavingsinstanties, openbare instellingen en organisaties, dorp / buurt-mukhtars en professionele kamers zal worden gemaakt door de gouverneurs en districtsgouverneurs, en de nodige planning zal worden gemaakt en er zal geen verstoring zijn in de uitvoering.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties