Osmangazi Bridge Scenic Beach Park voltooid

Osmangazi Bridge Scenic Beach Park voltooid
Osmangazi Bridge Scenic Beach Park voltooid

Kocaeli Metropolitan Municipality heeft het kustpark voltooid direct naast de Osmangazi-brug in het district Dilovası en met een prachtig uitzicht op de brug, met uitzondering van kleine werken. Het strandpark, met een oppervlakte van 2 100 vierkante meter, is al een van de attracties van de burgers geworden.

TWEEDE KUSTPARK IN DİLOVASI


De Metropolitan Municipality heeft een van de prachtige recreatiegebieden die het in de hele stad heeft geïmplementeerd, naar het district Dilovası gebracht. In deze context werd er een prachtig strandpark gebouwd direct naast de Osmangazibrug. Ten slotte worden de muurschilderingen gemaakt in het kustpark dat is aangelegd door de afdeling Parken en Tuinen. Na het strandpark van de Metropolitan Municipality Tavşancıl zal een tweede strandpark beschikbaar zijn voor burgers in de wijk Diliskelesi.

FABRICAGE VOLTOOID

In het kustpark, dat nu al in het middelpunt van de belangstelling staat van de mensen uit de regio, is de constructie van 90 vierkante meter houten gebouwen zoals 170 meter lange vliesgevel, wc, moskee, vergaderzaal en betonlegging voor het schuine gedeelte van de boot voltooid. 160 vierkante meter visplatform en 3-traps amfitheaterproductie, 70 meter lange pierverbindingsweg, 98 vierkante meter opslagruimte en een kinderspeeltuin net boven de opslagruimte behoren tot de voltooide werken. De fabricage en werkzaamheden van 20 decoratieve lichtmasten, 40 gekleurde led-verlichtingsarmaturen, 15 inbouwspots op de treden van de versterker en buitenverlichting zijn eveneens voltooid.

MILIEU-REGELING GEDAAN

In het kader van de werken werd de landschapsarchitectuur uitgevoerd en werden 12 Sycamore, 10 Ash, 5 Rose, 12 Ornamental Apple en 250 Flame Bush geplant. Terwijl 4 Japanse camelia's met een dak werden vervaardigd door de afdeling parken en tuinen, werd er een automatisch irrigatiesysteem geïnstalleerd op een terrein van duizend vierkante meter om het gebied altijd groen te houden. Het leggen van het gazon, de smeedijzeren leuning en 45 sets van werfwerken zijn voltooid.

AAN DE KANT VAN DE OSMANGAZI-BRUG

De Osmangazi-brug, die in 2016 begon te dienen, is qua grootte een van de weinige bruggen ter wereld. Het Diliskelesi Beach Arrangement Project, dat is gestart door de Kocaeli Metropolitan Municipality, werd gebouwd aan de oostkant van de noordelijke voet van de Osmangazi-brug, die een uitstekende architectuur en uitzicht heeft. Het strandpark zal naar verwachting worden bezocht door elke burger van 7 tot 77 jaar.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties