Het onderwijs zal binnen de productie worden voortgezet

onderwijs zal in productie worden voortgezet
onderwijs zal in productie worden voortgezet

In samenwerking met Eskişehir Chamber of Industry (ESO) en Anadolu University zullen studenten van de Eskişehir Vocational School een aanzienlijk deel van hun opleiding in productie afronden. In deze context hebben ESO-president Celalettin Kesikbaş en Anadolu University rector prof. Dr. Fuat Erdal heeft het ondertekend.


Met het protocol dat Eskişehir Vocational High School-studenten in staat stelt het laatste semester van hun 4-semesteropleiding bij ESO-aangesloten bedrijven te voltooien, krijgen de studenten de kans om theoretische kennis te combineren met de praktijk en om de sector waarin ze zijn opgeleid beter te leren kennen.

Bij de ondertekeningsceremonie in Eskişehir Chamber of Industry, ESO-vicevoorzitters Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, ESO-bestuurslid Gürhan Albayrak en Anadolu University vicerector prof. Dr. Fatih Temizel, directeur van Eskişehir Vocational School Prof. Dr. Aslı Afşar was ook aanwezig.

Zal nieuwe horizonten openen

Tijdens de protocolceremonie benadrukte ESO-voorzitter Celalettin Kesikbaş hoe belangrijk het is dat studenten in contact blijven met de industrie terwijl ze onderwijs volgen, en zei: “Onze jonge mensen moeten worden opgeleid als gekwalificeerde individuen die weten hoe ze de huidige technologieën moeten toepassen. Het feit dat onze jonge mensen, die zullen deelnemen aan de productie van ons land, stage lopen in onze industriële faciliteiten, zal voor hen nieuwe horizonten openen. "Als we met de wereld willen concurreren, hebben we een uitgeruste generatie nodig."

Zal waarde toevoegen

Anadolu University Rector prof. Dr. Anadolu University rector prof. Dr. Fuat Erdal verklaarde dat op deze manier sociale, culturele en economische waarde wordt toegevoegd aan de stad en dat studenten de kans krijgen om het zakenleven te leren kennen. Erdal zei: “De verzekering van onze studenten die zijn opgenomen in de 3 + 1 Education Model Workplace Training Application wordt gemaakt door de universiteit, en de bedrijven zullen de voedsel- en reiskosten van de studenten op zich nemen. "Het programma kan worden herzien in overeenstemming met het verloop van de epidemie", zei hij.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties